Sesongin karpaloista syntyy reippaan raikas karpalolimonadi. Keitä saman tien suurempi satsi siirappia, säilytä jääkaapissa ja kaada limonadia lasiin vaikka päivän jokaiselle aterialle! Karpalolimonadi Karpalosiirappi: 2 dl karpaloita 2 dl sokeria 2 dl vettä 1 tähtinanis 1 oksa rosmariinia Karpalolimonadi: 1 osa karpalosiirappia 4 osaa kivennäisvettä Valmista ensin karpalosiirappi....
Lue artikkeliKotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan ja kaalivalikoimassa riittää valinnan varaa. 6. – 12.10....
Parsakaalin kulutus koki kovan kolauksen 1990-luvun alussa. PRESIDENTIN HYLKIMÄ KASVIS Ravintopitoisen parsakaalin kulutus Yhdysvalloissa...
Lehtikaali on löytänyt tiensä ruokakauppoihin. Lehtikaali oli vuoden 2013 hittikasvis ja se on jatkanut...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
Nautimme tätä juuresten tavoin käytettävä kaalia noin 200 grammaa vuodessa henkilöä kohden. Kyssäkaali eli...
Kaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...
Hävikkiviikolla julkaistusta kirjoituksestamme on syntynyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on aiheuttanut oikean suuntaisia...
Viime viikolla vietetty hävikkiviikko on toivottavasti herättänyt meidät pohtimaan kulutustottumuksiamme. Heitämme vuosittain roskiin 22...