Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion muuttaminen värikkäämmäksi onnistuu yllättävän pienillä arkisilla nikseillä, ja tutut kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat hyvä ruokavalion kivijalka ympäri vuoden. Kaupallinen yhteistyö: Puhtaasti kotimainen Enemmän ja monipuolisesti kasviksia Uusien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan kasvikunnan tuotteita tulisi pyrkiä syömään 500–800 grammaa...
Lue artikkeliSesonkiruokailijaa ilahduttaa erityisesti maasta puskevat punertavat raparperinvarret. Vaniljainen raparperihillo valmistuu uunissa ja maistuu niin...
Kotimaiset varhaisperunat – alkukesän suosikki. Kesäinen lohikeitto valmistuu herkullisista uusista perunoista ja raikkaista kasviksista....
Sokeroidut sitruunankuoret ovat kuin itsetehtyä karkkia! Ensi kerralla sitruunaa käyttäessäsi, säästä kuoret. Nämä sopivat...
Luonnon oma supervihannes – nokkonen. Nokkos-fetakierteet maistuvat herkullisilta ja niitä on kiva tarjoilla kevään...
Parsareseptejä ei voi koskaan olla liikaa! Tässä ihanassa parsareseptissä parsat paistetaan rapeaksi uunissa. Tätä...
Tästä artikkelista löydät helpon salaatin reseptin, joka sopii vaikka brunssille! Kaipaatko jotakin uutta...
Tiesitkö, että siideriä voi valmistaa kotioloissa? Tämä raikas kuplajuoma valmistetaan tietenkin raparperista ja mansikoista....
Kevät on täällä! Kevätaurinko paistaa säteillään lisäenergiaa elämän kaikille osa-alueille, myös keittiöön. Kevät...