Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliÄänestimme viikon kasvikseksi granaattiomenan. Kuten Satokausikalenteri kertoo, niin niiden hinta alkaa kohta olla edullisimmillaan....
Äänestimme viikon kasvikseksi mukulasellerin. Tämän rosoisen mukulan jäännöksiä on löydetty egyptiläisistä haudoista ja meille...
Joulujuurekset -teemaviikon viimeisenä juureksena esittellään punajuurikas eli punajuuri. Vielä vuonna 2008 söimme kotimaista punajuurikasta...
Joulu juurekset -teemaviikko jatkuu harvinaisempien juuresten parissa. Tämä palsternakkaa ulkonäöltään, mutta juuriselleriä maultaan muistuttava...
POTENTIAALINEN VILJELYKASVI JOKA EI OLE LYÖNYT ITSEÄÄN LÄPI Mustajuuri (Scorzonera hispanica) kasvaa villinä Aasiassa...
Joulujuurekset -teemaviikko etenee ja tällä kertaa esittelyvuorossa on hieman harvinaisempi punajuuren sukulainen, keltajuurikas. Kotimaisten...
Joulu juurekset -teemaviikon hengessä olemme jo esitelleet yleisimmät joulupöytään kuuluvat juurekset. Tällä kertaa tutustumme...
Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...