Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion muuttaminen värikkäämmäksi onnistuu yllättävän pienillä arkisilla nikseillä, ja tutut kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat hyvä ruokavalion kivijalka ympäri vuoden. Kaupallinen yhteistyö: Puhtaasti kotimainen Enemmän ja monipuolisesti kasviksia Uusien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan kasvikunnan tuotteita tulisi pyrkiä syömään 500–800 grammaa...
Lue artikkeliItsetehdyt kiivitikkarit valmistuvat vaivattomasti ja nopeasti – ja tekevät varmasti vaikutuksen pienempiin ja isompiinkin...
Fajita-leivät nautitaan ranskankerman, siivutetun broilerin, mango-papaijasalsan ja murusteltujen nachojen kera. Viimeinen silaus leiville annetaan...
Satokausi-puutarha laajentaa kasvimaataan tänä kasvukautena ja ottaa askeleen kohti vastuullisempaa palstaviljelyä. Kestävän kasvimaan perustamisen...
Makea ja raikas appelsiini on kuin pirskahteleva energiapommi. Kandeeratut suklaa-appelsiinit valmistetaan nautittaviksi jäätelön kanssa....
Ihana mango – raikas ja makea hedelmä. Herkullinen mango-kinuskikastike sopii jäätelöiden kaveriksi kevätpäivinä. ...
Tuore kurkuma tuo väriä ja makua tuhdin täyteläiseen curryyn, jossa perunat hautuvat pehmeiksi kookosmaidossa....
Mateen paras sesonki on tammi–helmikuussa. Kun sen ostaa kalatiskiltä valmiiksi nyljettynä, voi kokkaamisen aloittaa...
Ruusukaalit paahtuvat uunissa erityisen makeiksi ja samalla niistä poistuu kaaleille ominainen kitkeryys. Lämmin ruusukaali-pomelosalaatti...