Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliNuotiolla valmistuu nopeat ja helpot nuotionektariinit. Kesällä maukkaiden kasvisten lisäksi sesongissa on myös retkeily....
Innovatiivisesti työstettyjä villiyrttejä, kesäkasviksia ja tuoreilla marjoilla koristeltuja cocktaileja järvimiljöössä. Tätä kaikkea tarjoaa Hämeenlinna,...
Lomalla lounaaksi syödään pizzaa! Eikä mitä tahansa pizzaa, vaan hunajalla höystetyillä naattiporkkanoilla, runsaalla rakuunalla...
Vegaaninen uutuusviini Satokausi Rosé korostaa tuoreiden kasvisten herkkiä makuja ja tekee kesäisistä ruokailuhetkistä piirun...
Misovoi koukuttaa – se on varma! Miso on fermentoiduista pavuista valmistettua paksua tahnaa ja...
Raikkaat maut hunajamelonisalaatissa ylevöittävät kesäisen ruokapöydän! Hunajamelonisalaatti on helppo valmistaa isommallekkin seurueelle. Tarjoile salaatti...
Makea maissi ja mansikka on kombo, mikä saattaa yllätttää. Tämä maissi-mansikkasalaatti sopii kuitenkin lisukkeeksi...
Näitä eväitä kelpaa tarjoilla vieraille niin mökillä kuin kaupungissakin! Kokkaile kukkakaalinugetteja, jotka sujahtavat suuhun...