Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliJoulun alla kiire käy hermoille ja ruoanlaittokin tuntuu tavallista haastavammalta. Silloin kannattaa helpottaa...
Graavilohi on jouluisen kalapöydän kunniavieras. Tänä vuonna graavilohi pukeutuu juhlan kunniaksi joulunpunaiseen. Punajuurella,...
Lantun käyttö puhuu ruokakulttuurimme, ympäristömme ja kotimaisten kasvisten käytön lisäämisen puolesta – on siis...
Joulu on monille ennen kaikkea ruokajuhla, jota valmistellaan päivätolkulla. Kotikokin paras apuri on...
Kaupallinen yhteistyö: Sydänmerkki Joulu lähestyy, eikä lahjastressistä ei ole tietoakaan! Satokausi-keittiössä liputetaan itse...
Voimakkaanmakuinen valkosipuli, raikas kevätsipuli, aromikas salottisipuli ja perinteinen keltasipuli – eri sipulilajikkeita on valtava...
Kaupallinen yhteistyö: Dr. Oetker Suklaa on joulukauden suosikkiherkku. Kun suklaa yhdistetään sesongin sitrushedelmiin,...
Kaupallinen yhteistyö: Visit Hämeenlinna Tökkiikö Tallinna, häiritseekö Helsinki, tylsistyttääkö Tampere? Miksi mennä merta...