Sesongin ensimmäisistä vaaleanpunaisista varsista leivotaan vegaaninen raparperikakku! Raparperikakku on kevään ehdoton suosikki. Vegaaninen raparperikakku 3 ½ dl fariinisokeria 2 dl rypsiöljyä 1 ½ dl kaurajuomaa 5 ½ dl vehnäjauhoja ½ dl perunajauhoja 1 rkl leivinjauhetta 1 tl kanelia 1 tl kardemummaa ½ tl suolaa 5 dl raparperia pieninä paloina...
Lue artikkeliHelmikuussa herkutellaan helpoilla bataattipihveillä, joiden kylkeen tehdään mielettömän maukasta mangotzatzikia! Syvän keltaisena hehkuvan mehukkaan...
Tammikuun lopulla vietetään sipulille omistettua viikkoa. Teemaviikon tarkoituksena on muistuttaa sipulien monipuolisista käyttötavoista...
Kaupallinen yhteistyö Puhtaasti Kotimainen Kotimainen kurkku on yksi suomalaisten useimmin ostoskoriinsa valitsema...
Grillatut juustoleivät ja valkosipulihummus toimivat täyttävänä välipalana arjen kiireiden keskellä. Nämä täyttävät jokaisen perheenjäsenen...
Pinkit Bao bun -sämpylät ovat brunssiherkku vailla vertaa. Bao bunit saavat täyteläisyyttä mehevästä kidneypaputahnasta...
Smoothie ja hedelmäsalaatti, mikä yhdistelmä! Smoothie-hedelmäsalaatti on helppo ja nopea valmistaa ja mikä parasta,...
Appelsiinipannukakut ja rahkavaahto! Sesongin parhaat pannarit maustetaan tietenkin kunnon tujauksella appelsiinimehua. Paista taikinasta pieniä...
Hurahda Rootyn Perunamuusiin kokkaamalla Shepherd’s Pie -uunivuokaa tai juuriselleri-perunakroketteja! Skippaa perunasirkus ja pyöräytä...