Sushiburritot parsalla ja savulohella

Sushiburritot parsalla ja savulohella

Kevään uusi parsahitti on täällä! Jos tykkäät sushista, tykkäät taatusti myös tästä. Sesongin odotettu...

Sitruunainen parsarisotto

Sitruunainen parsarisotto

Parsa on monelle kevään odotetuin kasvis, eikä syyttä. Parsa ja sitruuna ovat klassinen makukombo,...

Kala-kasviskulho

Kala-kasviskulho

Kalaa kerran viikossa? Tässäpä herkullinen ja helppo tapa valmistaa upea annos, jossa kala on...

Teriyaki-kanakeitto

Teriyaki-kanakeitto

Tykkäätkö valkosipulista? Kokeile tätä! Annos täynnä makua syntyy tuoreista raaka-aineista ja kruunataan täydellisesti aasialaiseen...

Banaani-suklaakuppikakut 

Banaani-suklaakuppikakut 

Tänä keväänä monilla on aikaa leipoa. Jauhoja pöllyttämään kannattaa valjastaa myös perheen pienokaiset. Satokausikalenterin...

Uunibataatit tacotäytteellä ja ananassalsalla

Uunibataatit tacotäytteellä ja ananassalsalla

Tacotäytteiset uunibataatit ovat näyttävä ja maistuva ruoka, ihanaa vaihtelua perinteisille uuniperunoille. Raikas ananassalsa piristää...

Oreganolla maustettu karitsapelti & raikas minttujogurtti

Oreganolla maustettu karitsapelti & raikas minttujogurtti

Pääsiäisenä maistuu kotimainen karitsa ja tuoreet yrtit taikovat parhaat maut ruokiin niin arkena...

Kasviksiin kannattaa panostaa

Kasviksiin kannattaa panostaa

Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...