Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliNokkonen – erittäin ravinteikas villiyrtti! Nokkosen sesonki on huhti- ja toukokuussa ja sitä kannattaakin...
Grillin tuoksu on varma kevään merkki. Muurikan avulla muutat grillisi pizzauuniksi, jonka käyttö...
Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit...
Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut...
Satokausi Media julkaisi uuden, kuluttajatutkimukseen pohjaavan Satokausi®-sovelluksen. Sovellus yhdistää vuodesta 2014 alkaen julkaistun Satokausikalenterin® ja...
Savustus lienee yksi ulkokokkailun jaloimmista muodoista. Muurikan uudet sähkösavustimet sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa...
Pyöräytä passionhedelmä-rahkapullat pääsiäispöytään! Rahkasta ja passionhedelmistä leivot kevään raikkaimmat rahkapullat, jotka katoavat kahvipöydästä alta...
Paistetut nuudelit saavat väriä varsiparsakaalista. Parhaan lopputuloksen takaavat kuuma wokkipannu ja herkullinen kastike. Pad...