Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliAnanas kuuluu pizzaan, jos niin haluat, mutta oletko kokeillut ananasta hodariin? Tässä artikkelisarjassa esitellään...
Mitä saa jos yhdistää kaksi lasten keskuudessa suosittua ruokalajia? Pinaattiletut roikkuvat vuodesta toiseen kouluruokakyselyjen...
Lastenkutsujen klassikkoannos maistuu myös arkiruokana. Hodari on nopea ruokalaji, jonka valmistaminen onnistuu usein muksulta...
Ystävänpäivä lähestyy ja sen kunniaksi on mukavaa näyttää ystävälle tai rakkaalle välittämistä konkreettisella...
Me Satokausikalenterilla haluamme ohjata ihmisiä kasvisten syönnin lisäämiseen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi helppo tapa...
Tässä artikkelisarjassa julkaistaan jokaiselle viikonpäivälle oma herkullinen hodariresepti Satokausi-kasviksia unohtamatta. Inspiraatiota on haettu eri...
Oletko pohtinut, kuinka monet ruokalajit ovat arkipäiväistyneet ja tulleet sujuvasti osaksi suomalaista ruokakulttuuria?...
Kotiruokaklassikot eivät mene koskaan pois muodista! Välillä niitä on kuitenkin hauska varioida esimerkiksi...