Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliTervetuloa Satokausikalenterin ja Santa Marian pieneen maustekouluun, jossa opimme parhaat makuparit syksyn sesonkivihanneksille....
Marraskuun alussa unohdetaan arjen harmaus ja hypätään makumatkalle värikkääseen Vietnamiin! Tämä reissu ei vaadi...
Kurpitsan sesonki on taas täällä! Oranssi herkku hurmaa syvällä makuprofiilillaan ja tekstuurillaan. Kaiken lisäksi...
Kurpitsojen sesonki jatkuu vielä pitkän tovin ja kotimaisia kurpitsoja on tarjolla runsaammin kuin...
Närpiön Vihannes ja Satokausikalenteri tuovat uutta makua smoothiekentälle tämän viikon I love me...
Soppakelit ovat saapuneet, maukkaat keitot maistuvat kylminä syyspäivinä. Sesongin vihanneksista valmistuu nopeita ja...
Olemme edenneet koko syksyn jatkuneessa #Sadonkorjuuhaaste-ruokatempauksessamme viimeisten reseptien äärelle. Nyt tarjoilemme yhdessä Atrian...
Oletko ajatellut, että moni klassikkoruoka köyhistä ritareista paistettuun riisiin ja pizzaan on syntynyt alunperin...