Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKesäkuun Satokausi-kasvisten kavalkadi huipentuu nippusipuliin, joka on varsinainen kesäkeittiön jokapaikan höylä. Nippusipuli ja tomaatit...
Kesä on sesonkivihannesten kulta-aikaa. Kotimaiset kasvikset ovat parhaimmillaan ja niitä löytyy lähes joka...
Kesäkuun Satokausi-kasvisten esittely jatkuu varhaiskaalilla. Tämä alkukesän kaali kuuluu monilla odotetuimpiin kesäkasviksiin ja miksi...
Tänä kesänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhurit Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Kesäkeittiöt on taas puunattu käyttöön ja grillit viritelty, herkullinen kesä voi alkaa! Mökkikeittiö...
Kesäkuu tuo tulleessaan varsinaiset Satokausi-kasvisten kesähitit, nimittäin tässä kuussa parasta just nyt ovat tummanpunaiset...
Salaatit maistuvat kesällä! Raaka-aineet ovat parhaimmillaan ja usein tekee mieli kevyttä ruokaa. Salaattienkin...
Monissa perheissä painitaan saman ongelman kanssa: kalaa pitäisi syödä enemmän. Yleensä kalasta pitävät...