Kolmen raaka-aineen raikkaampi kesäpirtelö

Kolmen raaka-aineen raikkaampi kesäpirtelö

Muistan jäätelökesää, kuuluu klassikkolaulu. Kukapa ei jätskistä tykkäisi – kesällä etenkin! Kylmä herkku on...

Keskikesän raikkain – Vesimelonisalsa

Keskikesän raikkain – Vesimelonisalsa

Tiesitkö, että vesimeloni on oikeasti marja? Oli kasvitieteellinen määritelmä mikä tahansa, tätä ihanan raikasta...

Satokauden uunijuurekset, sienipaistos ja tofupihvit

Satokauden uunijuurekset, sienipaistos ja tofupihvit

TARVITSET: n.10 Maa-artisokkaa 2 fenkolia 3 raitajuurta 1 tl pippuria 1/2 tl suolaa 2,5...

Satokauden saaristolaisleipä

Satokauden saaristolaisleipä

Näin syksyllä satokauden antimet ovat parhaimmillaan. Miltä kuulostaisi saaristolaisleipä marinoidulla lehtikaalilla, paistetuilla kantarelleilla ja savutofulla?...

Raparperia mausteliemessä

Raparperia mausteliemessä

Raparperi kypsyy makeassa mausteliemessä herkulliseksi lämpimäksi jälkiruoaksi. Yhdistä se maustamattomaan jogurttiin tai, jos todella...

Mango-ananas-jäädyke

Mango-ananas-jäädyke

Kokeilepa valmistaa ensi kerralla jäätelösi itse mangosta ja ananaksesta. Ne ovat kypsinä niin herkullisen...

Parsaa ja vegaanista majoneesia

Parsaa ja vegaanista majoneesia

Parsojen ilmestyminen kauppojen vihannesosastoille on varma kevään merkki. Vegaanisen ja keväisen raikkaan majoneesin saat...

Sitruunapikkuleivät

Sitruunapikkuleivät

Nämä vegaaniset ja gluteenittomat pikkuleivät ovat rapeita pinnalta ja ihanan pehmeitä sisältä. Sesongissa olevat...