RUOKA

RUOKA

Kotimaisten kasvisten sesonki huipentuu – aika säilöä kesän maut talteen

Kotimaisten kasvisten sesonki huipentuu – aika säilöä kesän maut talteen

Kaupallinen yhteistyö MTK / Voimaa Kasviksista Kotimaisten kasvisten sesonki on parhaimmillaan elo-lokakuussa. Esimerkiksi...

Sato – Pieni reseptilehti sesongin kasviksista

Sato – Pieni reseptilehti sesongin kasviksista

Kun lempikasviksen sesonki koittaa, yllättää se joka kerta. Miten mikään voi maistua niin hyvälle!...

Maissi-kantarellikeitto ja lipstikkaöljy – sadonkorjuuajan soppa

Maissi-kantarellikeitto ja lipstikkaöljy – sadonkorjuuajan soppa

Loppukesä on sadonkorjuun aikaa. Tuoreen maissin kotimainen sesonki alkaa elokuun puolivälissä ja kestää noin...

Metsäsieni-gnocchipannu – syksyn paras sieniruoka

Metsäsieni-gnocchipannu – syksyn paras sieniruoka

Tervetuloa syksy ja sieniruoat! Suppiksista, kesäkurpitsasta ja paketillisesta valmiita perunagnoccheja syntyy muikean makoisa metsäsieni-gnocchipannu....

Munakoisorullat – loppukesän maukas alkupala

Munakoisorullat – loppukesän maukas alkupala

Kotimainen munakoiso on yksi ihanimmista loppukesän kasviksista. Georgialaistyyliset munakoisorullat ovat takuuvarma hitti, joka koukuttaa...

Vesimeloniranskalaiset ovat täydellinen kesäpäivän tarjottava

Vesimeloniranskalaiset ovat täydellinen kesäpäivän tarjottava

Mitä, vesimeloniranskalaiset? Kyllä, kuulit oikein! Tämä hauska ja kekseliäs tarjoiluehdotus tekee varmasti vaikutuksen esimerkiksi...

Brunssihampurilainen – brunssipöydän kuninkaalliset

Brunssihampurilainen – brunssipöydän kuninkaalliset

Brunssihampurilainen täytetään rapealla fenkolilla, täyteläisellä avokadolla ja siivutetulla kylmäsavulohella. Brunssipöydän kuninkaalliset kruunataan helpolla hollandaisekastikkeella...

Vihikset eli uppopaistetut kasvispiirakat – maistuva välipala

Vihikset eli uppopaistetut kasvispiirakat – maistuva välipala

Munakoiso on sesongissa elokuussa! Vihikset eli uppopaistetut kasvispiirakat maistuvat välipalana niin arkena kuin vieraille...

Tutustu kategorioihimme: