RUOKA

Uusimmat artikkelit

Kukkakaali

Kukkakaali

Kukkakaali (Brassica Oleraceae, Botrytis-ryhmä) kuuluu kukkivien kaalien ryhmään samaan tapaan kuin parsakaali, romanescu ja...

Vitamiinien muodostuminen kasviksissa

Vitamiinien muodostuminen kasviksissa

Kasvikset sisältävät tunnetusti paljon erilaisia vitamiineja, jotka ovat terveydellemme välttämättömiä. Harva kuitenkaan pohtii sen...

Tilli

Tilli

Tilli (Anethum graveolens) pitää vahvan asemansa suomalaisruokien mausteena edelleen, vaikka kymmenittäin muitakin yrttejä on...

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Heinäkuun alussa on täydellinen tilaisuus yhdistää herkullisesti kaksi kesän satokauden helmeä, nimittäin raparperi ja juuri...

Persikka-nektariinifudge

Persikka-nektariinifudge

Yhdistä kesän makeat persikat sekä nektariinit kookokseen ja heitä joukkoon kourallinen lempipähkinöitäsi. Saat herkullista...

Varhaisperuna

Varhaisperuna

Ensimmäiset kotimaan varhaisperunat ovat joka vuosi odotettu uutuus. Kaupasta löytyy usein jo keskellä talvea...

Raakasuklaa-aprikoosit

Raakasuklaa-aprikoosit

Makea ja mehukas aprikoosi on loistava kaveri tummalle raakasuklaalle. Mikä parasta, tämän herkun loihtii...

Varhaiskaali

Varhaiskaali

Varhaiskaali on kerä- eli valkokaalia (Brassica oleracea var. capitata), mutta varhaiskaaliksi viljelijät valitsevat aivan...

Tutustu kategorioihimme: