Kotimainen perheyritys Lejos on ollut joulun sanansaattaja jo yli sadan vuoden ajan. Monet...
Pimeyttä piristävät tuontihedelmä, pirskahteleva granaattiomena. Pirteä granaattiomena-lehtikaalisalaatti vuohenjuustolla virkistää marraskuun pimeinä iltoina. Vinkki: Tiesitkö,...
Muista monikäyttöiset mutta usein aliarvostetut sipulit. Pitkään haudutettu ja karamellisoitu keltasipuli on ruokapöydän tähti....
Syksystä katoaa synkin terä, kun kaadat lasiin ihanan täyteläistä kalifornialaista zinfandel-punaviiniä, jonka mausteisuus...
Parantuneet varastointitekniikat mahdollistavat kotimaisista päärynöistä nauttimisen pitkälle syksyyn, niistä syntyy esimerkiksi herkullinen pellille leivottava...
Lokakuussa päivien lyhentyessä on mukava vetäytyä keittiöön kokeilemaan uusia reseptejä. Herkullinen klassikko syksyyn on...
Kokkaile erilaisia kurpitsoja – ne sulavat suussa uunissa paahdettuina ja ovat ekologista syötävää. Samettinen...
Lokakuun pimeät syysillat muuttuvat mukaviksi, kun nostat pöytään höyryävän pataruoan, joka on saanut...