Reseptit

Reseptit

Aurinkoinen appelsiini-laskiaispulla maistuu pulkkamäen päälle

Aurinkoinen appelsiini-laskiaispulla maistuu pulkkamäen päälle

Laskiaispullien sesonki on juuri nyt ja vaikka perinteinen versio hilloineen tai mantelimassoineen maistuu...

Helmikuun hienostuneen hapokas kasvisliemi

Helmikuun hienostuneen hapokas kasvisliemi

Olettehan huomanneet, että tämän vuoden Satokausikalenterista löytyy myös jokaiselle kuukaudelle oma signature kasvisliemi. Jaamme...

Ihana hernehummus hurmaa helppoudellaan

Ihana hernehummus hurmaa helppoudellaan

Pakasteherne on pop! Heti tuoreeltaan pakastettu kotimainen herne saa ruoan maistumaan kesältä keskellä...

Värikkäiden vihannesten possupelti

Värikkäiden vihannesten possupelti

Talvellakin voi syödä sesonginmukaisesti ja värikkäästi. Kotimaisten varastojuuresten lisäksi helmikuussa ovat sesongissa muun muassa...

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Helmikuussa herkutellaan sitruksilla! Leivän päälle pääsee Satokausi-kasviksista appelsiini, mutta myös jännittävä uutuus, lila bataatti....

Lämmin tuulahdus kaukomailta: eksoottinen hedelmäsalaatti kookosliemellä

Lämmin tuulahdus kaukomailta: eksoottinen hedelmäsalaatti kookosliemellä

Eksoottiset hedelmät ovat parhaimmillaan juuri nyt ja ne tuovat kaivatun henkäyksen lämpöä keskitalven...

Muista kotimaiset juurekset! – Herkullinen maalaispata

Muista kotimaiset juurekset! – Herkullinen maalaispata

Kotimaiset juurekset ovat olennainen osa sesonkiruokailua myös talvella. Varastoinnista huolimatta juuresten ympäristövaikutukset ovat maltilliset...

Kuitu edellä – Kasviksia uudella tavalla

Kuitu edellä – Kasviksia uudella tavalla

Tiesitkö, että suomalaisten kuidunsaanti jää alle suositellun saantimäärän? Satokauden kasvikset yhdistettynä laadukkaaseen leipään ovat...

Tutustu kategorioihimme: