Sesongin karpaloista syntyy reippaan raikas karpalolimonadi. Keitä saman tien suurempi satsi siirappia, säilytä jääkaapissa...
Kalpene sardiini! Sisilian silakat ja juuripersiljamuusi -annos saa inspiraationsa perinteisestä sisilialaisesta sardiiniruoasta. Kalafileet täytetään...
Tässä tulee ihana syksyinen aamupala: omenapaistos pannulla! Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi rauhalliseen viikonloppuaamuun, kun mielesi...
Rouskukastike on parasta syysruokaa. Lempeän pippuriset rouskut ovat yksi syksyn satoisimmista sienistä. Ne maistuvat...
Tämä helppo paahdettu feta-rypälesalaatti on täynnä syksyn makuja. Suolainen fetajuusto ja makeaksi paahtuvat viinirypäleet...
Clafoutis – ranskalainen luumupannari on pannukakun ranskalainen esiäiti, jonka pehmeä koostumus muistuttaa vanukasta. Voit...
Kaupallinen yhteistyö MTK / Voimaa Kasviksista Kotimaisten kasvisten sesonki on parhaimmillaan elo-lokakuussa. Esimerkiksi...
Loppukesä on sadonkorjuun aikaa. Tuoreen maissin kotimainen sesonki alkaa elokuun puolivälissä ja kestää noin...