Kaupallinen yhteistyö Food Market Herkku

Helmikuussa lanseerasimme yhdessä Food Market Herkun kanssa supersuosituksi nousseen Satokausi-koulun! Tällöin jaoimme kasvisten ilosanomaa uudistuneessa Herkku Tapiolassa – tällä kertaa kasviskiertue jatkuu itään, kun Satokausi-koulu valtaa uudistuneen Food Market Herkku Itiksen.

Uudistuneen Food Market Herkun ilme ihastuttaa kasvisten ystäviä.

Uudistunut Herkku Itis hurmaa

Uudistunut Herkku Itis on ruoan ystävän ykköspaikka. Laajempi, aina ajankohtainen ja inspiroiva valikoima houkuttelee kokeilemaan uusia makuja ja löytämään vanhat suosikit uudelleen. Valikoimasta löytyy ajankohtaisten Satokausi-kasvisten lisäksi ihanan monipuolinen ja värikäs hevi-osasto. Herkku Itikseen tiensä on löytänyt myös huippusuosittu mehun tuorepuristamo, joka toimii nykyään pantillisilla pulloilla. Myös mainetta niittänyt pizzauuni löytyy uudistuneesta myymälästä: roomalaistyylisillä pizzoilla voi herkutella paikan päällä tai laittaa pizzapalat kotona uuniin. Beijing 8 -dumplingsit, kastikkeet ja höyrytyskorit ovat nyt myös saatavilla Itiksestä, helppoa ja maukasta. Ja myös nopeaa, sillä uusilla pikakassoilla voi maksaa omaan tahtiin.

Food Market Herkusta puhuttaessa ei voi unohtaa huippuunsa viritettyjä palvelutiskejä, joista ruoan ystävä löytää niin valmiita ruokia, juustoja, leikkeleitä, kalaa ja lihaa. Herkku Itiksestä löytyy esimerkiksi suussasulavaa Dry Aged -raakakypsytettyä lihaa ja kestävästä kalastuksesta kertova MSC-sertifioitu kalatiski. Lisäksi kannattaa kokeilla palvelutiskin Spice Bar -palvelua: valitse mieluinen maustemaailma ja raaka-aineesi maustetaan veloituksetta.

Herkku Tapiolan Satokausi-koulussa maisteltiin värikkäitä makupareja.

Tervetuloa Satokausi-kouluun!

Historian toinen Satokausi-koulu jalkautuu Food Market Herkku Itikseen! Olemme paikalla torstaina 4.4.2019 klo 13-19 Satokausikalenterin poppoolla juhlimassa Itiksen uudistunutta Herkkua! Myymälässä on monipuolisesti ohjelmaa, maistatusta ja kilpailuja. Järjestämässämme Satokausi-koulussa tutustutaan keväisiin kasviksiin ja raikkaisiin hedelmiin torstaina 4.4. klo 13 – 19. Tule moikkamaan meitä, maistamaan uusia makuja ja kyselemään mitä tahansa kasviksista.

Haluamme jakaa myös reseptit kaikkien käyttöön! Voit testata suunnittelemiamme makupareja myös kotikeittiössä. Näitä makupareja tarjoillaan Herkku Itiksessä torstaina 4.4. Muista jakaa makukokemuksesi myös sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #satokausikalenteri ja #foodmarketherkku.

 

Parsasesongin avajaiset

Parsa + pecorino

Parsa on takuuvarma kevään merkki! Kokeile keitetyn parsan lisäksi suosittua kasvista myös kevyesti uunissa kypsennettynä. Suikaloi vihreä parsa, purista päälle tilkka sitruunaa, kypsennä hetken ja tarjoile kovan juuston kaverina. Pecorinon täyteläisyys ja suolaisuus on täydellinen makupari.

Tarvitset:

  • Parsaa
  • Sitruunaa ja suolaa
  • Pecorinoa tai muuta kovaa juustoa

Tee näin:

  • Suikaloi parsa, mausta ripauksella suolaa ja sitruunamehulla
  • Kypsennä uunissa 180 asteessa n. 7 min
  • Kuutioi juusto

Hawaijilainen leikkele

Ananas + savukinkku

Kuuluuko ananas pizzaan? Suosittu makuyhdistelmä taipuu näppäräksi alkupalaksi. Tuunaa tyylikkääksi käyttämällä tuoretta ananasta ja savustettua kinkkua, voit kokeilla kinkun tilalla myös kalkkunaleikkelettä!

Tarvitset:

  • Ananasta
  • Savustettua kinkkuleikkelettä
  • Savupaprikajauhetta

Tee näin:

  • Leikkaa ananas viipaleiksi
  • Ripsauta päälle savupaprikajauhetta
  • Kääri savukalkkunaleikkeleeseen.

Parsa, lime ja ananas

Limedippi ja Herkun Levainia

Lime + jogurtti

Kauniin vihreä lime piristää ruoan kuin ruoan! Sekoita hapokkaan aromaattinen dippi limestä ja turkkilaisesta jogurtista – helppoa, hyvää ja terveellistä. Dippaile Herkku Bakeryn kuuluisaa Levain 3 -juurileipää.

Tarvitset:

  • Limeä
  • Turkkilaista jogurttia
  • Levain 3 -leipää

Tee näin:

  • Raasta limen kuori ja mehu jogurtin sekaan
  • Sekoita dippi
  • Leikkaa leivästä paloja ja dippaile