Kaikkea hyvää -ruokakirja

Haluaisitko syödä herkullista ja hyvää tekevää ruokaa vuoden jokaisena kuukautena? 

Olemme tehneet Sydänmerkin kanssa herkullista yhteistyötä jo reilun vuoden verran. Nyt saamme ylpeänä esitellä yhteisen ruokamatkamme maistuvia hedelmiä ruokakirjan muodossa.Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää -sesonkiruokakirja  sisältää reilusti kasvistietoa jokaiselle kuukaudelle ja vielä enemmän värikästä, monipuolista reseptiikkaa. Kantavana ajatuksena on upeiden makujen, sesonkiajattelun ja hyvää tekevän ruoan yhdistäminen.  Kaikkea hyvää

Kirjan tekemisen lähtöajatuksena on ollut “syö hyvin, voi paremmin”. Kaikista tärkein, maku, on jokaisessa reseptissä etusijalla. Ruokakirja innostaa lukijaa tarkastelemaan ruokaa hyvinvoinnin näkökulmasta ja tarjoaa konkreettisia työvälineitä oman reseptirepertuaarin laajentamiseen.

Kaikkea hyvää  Kaikkea hyvää -kirja on nyt ennakkomyynnissä, lue lisää ja tilaa omasi tästä! Ennakkotilaajan etuna säästät postikulut tehdessäsi tilauksen 31.8.2020 mennessä.

Vuodenkierto värittää ruokailua 

Kaikkea hyvää -kirjassa reseptit on jaoteltu kuukausittain. Jokaisen kuukauden kohdalta löydät tietoa sesongin kasviksista, vinkkejä keittiöön sekä ravitsemustietoa. Vuoden kuulun kuuluu näkyä ja maistua keittiössä, kirjan avulla haluamme innostaa sinua kokkaamaan Satokausi-kasviksista, jotka hurmaavat tuoreudellaan ja värikkyydellään taatusti. 

Kaikkea hyvääKauniisti toteutettu ruokakirja sisältää reseptiikkaa arkeen ja juhlaan monille eri ruokavalioille. Kirja höystää tutummat kasvikset uusin maustein ja valmistustavoin, rohkaisten samalla kokeilemaan vähemmän tunnettuja HeVi-osaston helmiä. Resepteihin on merkitty ruokavalioiden lisäksi aktiivinen ja passiivinen valmistusaika.

Sydänmerkki helpottaa arjen ruokavalintoja

Sydänmerkki on monille suomalaisille tuttu logo, jonka voi löytää erilaisista elintarviketuotteista tai ruoka-annoksista. Sydänmerkki tarkoittaa, että kyseinen tuote tai ruoka-annos on terveyden kannalta parempi valinta. Merkki on kehitetty ennen kaikkea helpottamaan ja nopeuttamaan arkea: silloinkin kun ei ole aikaa uppoutua tuoteselosteisiin, voit luottaa Sydämerkkiin.

Kaikkea hyvää -kirjassa löydät resepteissä pienen sydänmerkinnän jokaisen tuotteen kohdalta, joka on saatavilla kaupassa Sydänmerkillä varustettuna. Kirjan reseptit ovat ruoka-alan rautaisten  ammattilaisten kehittämiä, herkulliseksi todettuja ja Sydänmerkin asiantuntijoiden hyväksymiä parempia valintoja arkeen.

 Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen kaupassa.

Sydänmerkki myönnetään vain sellaisille tuotteille, joissa suolan määrää on vähennetty ja rasva on hyvälaatuista. Osassa tuoteryhmistä merkin saamiseksi vaaditaan myös sokerin vähentämistä ja kuidun runsautta. Lue lisää Sydänmerkistä osoitteessa sydanmerkki.fi.


Ota @sydänmerkki seurantaan Instagramissa ja Facebookissa, niin et missaa sydämellisiä reseptejä. Lisätietoa Sydänmerkistä.

Nappaa parhaat vinkit Satokausi-syömiseen ja herkullisimmat reseptit somekanavissamme @satokausikalenteri.