Onko sinulla tärkeä perhe, ketä haluaisit muistaa joulunaikaan? Haluat välttää turhia ostoksia, antaa jotakin merkityksellistä ja hyödyllistä? Perhekalenteri 2022 tuo arkeen ilo koko tulevan vuoden ajan. Arjen kiireiden keskellä kalenteri muistuttaa päivittäin antajastaan – erityisestä henkilöstä perheen ympärillä. 

Perhekalenterin avulla ajankohtaiset Satokausi-kasvikset tulevat tutuiksi, kalenterin takaa löytyy runsas tietopaketti kasviksista. Eikä tässä vielä kaikki! Kalenterin kylkiäisenä pääsee osaksi isoa ja aktiivista ruokayhteisöä, mistä inspiraatiota tarttuu varmasti. 

Kasviksia koko perheen lautaselle

Lapsiperheiden ikuisuusongelma: kotikeittiössä pyörii samat ruuat ja arkeen kaipaa monipuolisia ja ravitsevia vaihtoehtoja. Perhekalenteri tuo apua ruoanlaittoon, rohkaisee kokeilemaan uusia makuja ja esittelee vaihtoehtoisia valmistustapoja tutuille raaka-aineille. Ensimmäistä kertaa kalenterissa on myös oma osio ruokahävikin vähentämiselle.

Perhekalenteri rohkaisee – ei tarvitse olla huippukokki osatakseen valmistaa hyvää ruokaa, joka sisältää kasviksia. Uusiin kasviksiin yhdessä tutustuminen luo onnistumisia, lisää kokeilunhalua ja luovuutta. Kalenterin avulla ruokapöytään katettu ruoka muuttuu huomaamatta entistä värikkäämmäksi. 

 

Tilaa Perhekalenteri 20.12.2021 mennessä, niin me maksamme postikulut ja kalenteri ehtii vielä kuusen alle. Tästä pääset tutustumaan kalenteriin!

Arjen menot pysyvät raiteillaan ja oikotie vie välillä onneen

Arki lasten kanssa on usein kiireistä ja vaatii supervoimien lisäksi uusiin ulottuvuuksiin vietyä organisointikykyä. On tarhaan vientiä, aikaisia kouluaamuja, vanhempien työntekoa ja iltaisin erilaisia harrastuksia. Jokaisen perheenjäsenen menot vaativat huomiota, jotta arki saadaan rullaamaan.

Aikaa ei kukaan meistä voi antaa vuorokauteen lisää, mutta kiireistä arkea voimme helpottaa pienin teoin. Kauniisti kuvitettu kalenteri auttaa pitämään koko perheen menot ja arjen raiteillaan. Perhekalenterissa 2022 on otettu huomioon suurempikin perhe. Jokaisessa kalenterin viidestä sarakkeesta on reilusti tilaa omille muistiinpanoille.

Samalla kalenteri on myös hyvä muistutus, että ruoanlaiton osalta mutkia voi myös välillä hieman oikoa. Ei kannata potea huonoa omaatuntoa, jos aina ei ole aikaa pilkkoa ja kuoria kaikkea itse. Kauppojen valikoimat ovat entistä laajempia. Saataville on tullut monia valmiiksi pilkottuja vaihtoehtoja ja tuotteita, mitä hieman tuunaamalla löytyy teidän perheelle sopivia oikoteitä. 

Ja mikä tärkeintä: kalenteriin on hyvä kirjoittaa ylös myös koko perheen yhteinen hetki.