Tervetuloa syksy ja sieniruoat! Suppiksista, kesäkurpitsasta ja paketillisesta valmiita perunagnoccheja syntyy muikean makoisa metsäsieni-gnocchipannu. Murustele mukaan sinihomejuustoa, ropsauta päälle kourallinen rukolaa ja haarukoi menemään!

 

Metsäsieni-gnocchipannu

Neljälle

 

Putsaa sienet ja revi suuremmat sienet käsin pienemmiksi paloiksi. Pienet voi jättää kokonaisiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele kesäkurpitsa.

Paista sieniä, kunnes niistä on enimmät nesteet haihtuneet. Lisää öljy ja sipulit, paista muutaman minuutin ajan, jotta sienet pehmenevät. Lisää valkosipulit, kesäkurpitsat ja gnocchit. Jatka paistamista noin kymmenen minuutin ajan, kunnes gnocchit ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Murustele sinihomejuusto pannulle ja viimeistele rucolalla. Tarjoile heti.