Perinteinen ovelta ovelle kaupustelu herättää tunteita. Keksit ja suklaat ovat tuttua tavaraa luokkaretken tai urheiluseuran varainhankinnassa.Käteisrahan käsittely, tuotteiden varastointi sekä toimittaminen aiheuttavat paljon ylimääräistä vaivaa opettajille, oppilaille ja vanhemmille. Kehitimme täysin uuden tavan toimia luokkaretkirahaston kartuttamiseksi. Konseptin pilotointi aloitettiin tänään yhteistyössä Saarnilaakson koulun 8F luokan kanssa.


Toimitimme jokaiselle varainhankintaan osallistuvalle oppilaalle oman Satokausikalenterin.

Tiedote – Vapaa julkaistavaksi 12.10.2015

HYÖDYLLINEN TUOTE TARJOLLA KOKO MAASSA

Ennen varainhankinta oli paikallista toimintaa. Vessapaperin toimittaminen sukulaisille toiselle puolelle maata ei aina ole järkevää. Uudessa konseptissa Satokausikalenteria kauppaavan henkilön ei tarvitse itse toimittaa tuotteita ja toiminta voidaan aloittaa ilman alkupääomaa.

Teemme jokaiselle oppilaalle / luokalle oman kampanjakoodin, jonka tilaaja syöttää verkkokauppaamme tilausta tehdessään. Lahjoitamme jokaisesta tilatusta vuoden 2016 Satokausikalenterista 4,5 euroa luokkaretkirahastoon. Lahjoituksen arvo on täysin kilpailukykyinen perinteisesti ovelta ovelle kaupattavien tuotteiden katteiden kanssa. Kampanjakoodit ovat voimassa rajatun ajan ja varainkeruun päätteeksi verkkokaupan diagnostiikasta on helppo tarkistaa kuinka monta kalenteria kukin oppilas / luokka on myynyt.

Jokainen oppilas saa oman Satokausikalenterin. Esittelykappaleiden yhteydessä toimitamme PDF-muodossa tulostettavan markkinointimateriaalin, jossa konsepti on kuvattu lyhyesti ja se sisältää yksinkertaiset tilausohjeet. Kannustimena oppilaalle toimii se, että kun hänen koodilla on tilattu vähintään neljä (4) Satokausikalenteria, saa oppilas pitää esittelykappaleen itsellään.

Varainhankkija voi levittää omaa henkilökohtaista koodia parhaaksi katsomallaan tavalla. Sitä voidaan jakaa Instagramissa, WhatsAppissa, Snapchatissa tai sähköpostilla valtakunnallisesti. Markkinointimateriaalia voidaan levittää myös julisteina ja flaijerina. Tämä helpottaa monen nuoren myyntityötä, sillä kaikille ovelta ovelle kiertäminen ei välttämättä ole luontaista.

Me toimitamme tilatut tuotteet normaalia logistiikkakanavaamme pitkin. Oppilaiden, opettajien tai vanhempien ei tarvitse käsitellä rahaliikennettä tai vastata tuotteiden toimittamisesta. Satokausikalenterin sisältämät tiedot hyödyttävät oppilasta ja hänen perhettään. Niitä voidaan käyttää myös opetuksen tukena.

Lisätietoja:

Samuli Karjula, Sesonkia Oy / 044 026 5164, samuli.karjula@satokausikalenteri.fi / @APSK86