Satokausikalenteri – joululahja, josta on iloa koko vuodeksi!

Marraskuu kääntyy joulukuuksi joten joulutunnelmointi on virallisesti ajankohtaista. Nyt pitäisi vielä keksiä mitä pukinkonttiin paketoidaan! Parhaat joululahjaideat sisältävät jotain hyödyllistä, jotain ilahduttavaa ja jotain lahjansaajalle juuri sopivaa. Satokausikalenteri on mitä loistavin joululahja, josta on iloa koko seuraavaksi vuodeksi.

Satokausi-kaupassa on nyt JOULUALE! Tee tilauksesi ennen 17.12.2020 klo 23.59 niin säästät postikulut. Lisäksi 3kpl tilaukset -5% ja 5kpl -10% (koskee kaikkia tuotteita).

Joululahjat kannattaa tilata nyt kätevästi yhdellä kertaa. Viimeistään 17.12. tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille.

Miksi Satokausikalenteri on paras joululahja

Kalenteri on lahja, jolle on käyttöä joka kodissa

Olipa taloudessa sitten yksi tai viisi henkeä, almanakasta on apua arjessa. Toisille toimiva vaihtoehto on mukana kulkeva versio, mutta useamman ihmisen menoja yhteen sovittaessa klassinen seinäkalenteri on lyömätön. Koko vuoden keittiön seinää koristava kalenteri kannattaa valita huolella, Satokausikalenterin kauniita kuvia on ilo katsoa joka kuukausi. Joululahjoja miettiessä kalenteri on ykköslahja syystä, siitä on jokaiselle hyötyä.

Lahja joka helpottaa arkea, inspiroi kasvisten pariin ja auttaa säästämään rahaa

Sesonkisyömisellä on etunsa, ja niitä on monia! Satokausi-kasvisten suosiminen keittiössä johtaa parempien makujen pariin kasvisten ollessa tuoreimmillaan ja parhaimmillaan. Niiden hinnat ovat sesongin aikaan alimmillaan ja ravintoarvot tuoreuden ja optimaalisten kasvuolosuhteiden johdosta korkeimmillaan. Sesonkikokki löytää vuoden jokaisena kuukautena uusia kasviksia leikkuulaudalle Satokausikalenterin listauksen ansiosta. 

satokausikalenteri joululahja

Iloa ja inspiraatiota ympäri vuoden

On lahjoja, jotka ilahduttavat kääreistä avatessa, mutta myöhemmin unohtuvat tai jäävät tarpeettomiksi. Satokausikalenteri ei ole sellainen. Satokausikalenterin laajan kasvistietopaketin pariin palaa mielellään kerta toisensa jälkeen. Kuukausiaukeaman kasvislistaus kannattaa käydä läpi joka kerta kauppalistaa laatiessa ja almanakkaan kirjataan menoja päivittäin. 

Satokausikalenteri sopii monenlaisille lahjansaajille

Ekologisempiin arvoihin suuntautunut kiinnostuu sesonkisyömisen ympäristöä säästävistä vaikutuksista, elämäntyylissään terveyden etusijalle nostava arvostaa monipuoliseen ruokavalioon innostavaa kalenteria kun taas ruokahifistelijä arvostaa vinkkejä uusista raaka-aineista.. Satokausikalenterista on iloa monenlaisille lahjansaajille, jokainen löytää siitä oman juttunsa! Satokausikalenteri ei ole vain kasvisruokailijan ilo, vaan tuoreet, maukkaat kasvikset kuuluvat kaikille ruokavaliosta riippumatta.

Satokausikalenteri  2021 

Supersuositusta seinäkalenterista löydät kuukausittaiset Satokausi-kasvikset, käytännöllisen almanakan, yleisimmät villiyrtit, kotimaiset kalat, pähkinät, mausteet ja inspiraatiota ruoanlaittoon sekä uutuutena kotimaisten hedelmien lajike- ja sesonkitiedot. Lisäksi ensi vuoden painoksessa on uusi kätevä ominaisuus, kuukauden Satokausi-listaus on leikattavissa irti, voit siis napata listan mukaan vaikkapa kauppareissulle! 

satokausikalenteri joululahjaPerhekalenteri 2021

Värikäs ja inspiroiva Perhekalenteri auttaa pitämään isommankin porukan arjen raiteillaan. Kalenterissa on jokaisen kuukauden kohdalla viisi saraketta, joihin mahtuu kätevästi merkkaamaan kaikkien menot. Jokaisen kuukauden kohdalla nostetaan inspiroivasti ajankohtaiset Satokausi-kasvikset esiin ja kalenterin takaa löytyy runsas tietopaketti kasviksista sekä herkullista reseptiikkaa arkeen.

satokausikalenteri joululahjaPari ideaa pukinkonttiin

Puutarhakalenteri 2021 on loistolahja kaverille joka on hieman kiinnostunut ruuan kasvattamisesta itse! Puutarhakalenteri sisältää ammattipuutarhurin vinkit hyötykasvien kasvattamiseen pihalla tai parvekkeella koko kasvukaudelle. Kätevän kokoinen almanakka kulkee helposti mukana ja sisältää reilusti tilaa myös omille muistiinpanoille.

Satokausi-pyyhe on jokaiseen keittiöön istuva lahja! Laadukkaat Jokipiin pellavan valmistamat pyyhkeet ovat saatavilla sesonkikasvisten kuvilla ja upeissa väreissä. Tämä lahja on kotimainen ja ekologinen valinta, jolle on käyttöä päivittäin.


Nappaa parhaat vinkit Satokausi-syömiseen ja herkullisimmat reseptit somekanavissamme @satokausikalenteri!