Uunissa kypsyvät kirsikkatomaateilla, pestolla ja juustoraasteella täytetyt kesäkurpitsat! Ne maistuvat ihanan täyteläisiltä ja saa kaikkien vatsat täyttymään. 

 

Täytetyt kesäkurpitsat

Neljälle lisukkeeksi, kahdelle pääruoaksi

 

Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa. Kaiverra kesäkurpitsojen sisus. Hienonna sisus. Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit. Sekoita kesäkurpitsan sisus, kirsikkatomaatit ja pesto keskenään. Mausta ripauksella suolaa (huomioi, että valmispestossa on suolaa) ja mustapippuria. Jaa täyte kesäkurpitsoille ja ripottele juustoraaste päälle.

Paista täytettyjä kesäkurpitsoita 225 asteessa n. 25 minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on kypsää ja juusto on sulanut ja ruskistunut. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.