Kaikki artikkelit

Sahramipäärynät ja mascarponevaahto – joulun herkkuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Sahramipäärynät ja mascarponevaahto – joulun herkku

Anna joulun tuoksun vallata keittiö! Kirkkaan keltaisina hohtavat joulupäärynät saavat intensiivisen, mutta hienostuneen makunsa sahramista, kanelista ja tähtianiksesta. Sahramipäärynät ja mascarponevaahto sopii jälkiruoaksi joulupöytään. Sahramipäärynät ja mascarponevaahto Kuudelle Valmistusaika: 60 min 5 dl vettä 1 ½ dl sokeria 1 kanelitanko 2 tähtianista 1 pss sahramia 1 sitruuna 6 pientä...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Kaupallinen yhteistyö: Estrella Estrellan Linssisipsi testissä Satokausi®-keittiössä. Rapeat ja sopivan mausteiset linssisipsit...

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohi on loppuvuoden juhlien kunniavieras, joka taipuu moneen muotoon. Tässä reseptissä graavilohesta tehdään...

Granaattiomena-linssipata – ripaus joulun tunnelmaa

Granaattiomena-linssipata – ripaus joulun tunnelmaa

Tämä linssipata virittää loppuvuoden tunnelmaan jouluisilla mausteilla. Granaattiomena-linssipata saa ihanan makeankirpeän makunsa granaattiomenamehusta, joka...

Punakaali-inkiväärisalaatti – herkullinen marraskuuhun

Punakaali-inkiväärisalaatti – herkullinen marraskuuhun

Talven tullessa vihreät salaattivaihtoehdot vähenevät, silloin kuvioihin astelevat kaalit ja juurekset. Ohuiksi suikaloituna tai...

Maa-artisokkakeitto – lempeä keitto viileisiin päiviin

Maa-artisokkakeitto – lempeä keitto viileisiin päiviin

Tämä hienostunut soppa saa taatusti koko perheen makunystyrät laulamaan. Maa-artisokkakeitto saa makua omenasta, ja...

Maistuva aamiainen: Omenarahkaletut

Maistuva aamiainen: Omenarahkaletut

Jotain ihanaa ja erityistä aamiaiseksi – miten olisi omenarahkaletut? Nämä herkulliset omenarahkaletut valmistuvat käden...

Palmukaalipasta – väriä pimeyteen

Palmukaalipasta – väriä pimeyteen

Tässä väriä marraskuun pimeyteen! Ihanan syvänvihreä ja sitruunainen palmukaalipasta valmistuu puolessa tunnissa. Tiskiä säästyy...

Hellmann’sin klassikkomajoneesi inspiroi ammattikokkeja – ota talteen monipuoliset käyttövinkit ja helpot majoneesireseptit

Hellmann’sin klassikkomajoneesi inspiroi ammattikokkeja – ota talteen monipuoliset käyttövinkit ja helpot majoneesireseptit

Kaupallinen yhteistyö: Hellmann’s Jos luulit, että majoneesista on vain kastikkeeksi, valmistaudu yllätykseen! Täyteläisen...

Tutustu kategorioihimme: