Anna joulun tuoksun vallata keittiö! Kirkkaan keltaisina hohtavat joulupäärynät saavat intensiivisen, mutta hienostuneen makunsa sahramista, kanelista ja tähtianiksesta. Sahramipäärynät ja mascarponevaahto sopii jälkiruoaksi joulupöytään. Sahramipäärynät ja mascarponevaahto Kuudelle Valmistusaika: 60 min 5 dl vettä 1 ½ dl sokeria 1 kanelitanko 2 tähtianista 1 pss sahramia 1 sitruuna 6 pientä...
Lue artikkeliKaupallinen yhteistyö: Estrella Estrellan Linssisipsi testissä Satokausi®-keittiössä. Rapeat ja sopivan mausteiset linssisipsit...
Graavilohi on loppuvuoden juhlien kunniavieras, joka taipuu moneen muotoon. Tässä reseptissä graavilohesta tehdään...
Tämä linssipata virittää loppuvuoden tunnelmaan jouluisilla mausteilla. Granaattiomena-linssipata saa ihanan makeankirpeän makunsa granaattiomenamehusta, joka...
Talven tullessa vihreät salaattivaihtoehdot vähenevät, silloin kuvioihin astelevat kaalit ja juurekset. Ohuiksi suikaloituna tai...
Tämä hienostunut soppa saa taatusti koko perheen makunystyrät laulamaan. Maa-artisokkakeitto saa makua omenasta, ja...
Jotain ihanaa ja erityistä aamiaiseksi – miten olisi omenarahkaletut? Nämä herkulliset omenarahkaletut valmistuvat käden...
Tässä väriä marraskuun pimeyteen! Ihanan syvänvihreä ja sitruunainen palmukaalipasta valmistuu puolessa tunnissa. Tiskiä säästyy...
Kaupallinen yhteistyö: Hellmann’s Jos luulit, että majoneesista on vain kastikkeeksi, valmistaudu yllätykseen! Täyteläisen...