Satokausikalenterin missiona on kasvisten kulutuksen lisääminen ja monipuolistaminen. Liiketoimintana on omien kustannustuotteiden myynti sekä...
Olet ehkä jo törmännyt somehitiksi nousseeseen “kaalipukuun”, joka on nimetty virallisesti “Ametistiksi” materiaalin jalokiviä...
Jaoimme lokakuussa uutisen kotimaisen suippopaprikan tuotannosta. Pääsimme itse tutustumaan Närpiön vihannesosuuskunnan tuotantoon. Tässä matkaraportissa...
Joko olet kuullut Ruokaboksista, uudesta ruokakassipalvelusta? Pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun sekä näiden lähialuelle toimittava...
Moni meistä painii viikosta toiseen samojen haasteiden kanssa: mitä ruokaa valmistaisi ja kuinka ruokaan...
Hartaasti odotettu hetki on täällä, kun Satokausikalenteri 2019 tuli ennakkomyyntiin! Kalenteriin on kerätty lähes...
Joko luit pari viikkoa takaperin ilmestyneen haastattelun satokausien mestarista Kozeen Shiwanista? Jutussa avattiin Shiwanin...
Follow my blog with Bloglovin Satokausikalenterilla on digitaalisissa kanavissa jo lähes 140 000 seuraajaa!...