Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Suomessa vain 14 % miehistä ja 22 % naisista syö suositusten mukaisesti puoli kiloa...
Syyskuussa 2019 me Satokausikalenterilla haastoimme yhdessä Atrian kanssa suomalaiset talkoisiin suomalaisen ruoan puolesta....
Oletko ajatellut, että moni klassikkoruoka köyhistä ritareista paistettuun riisiin ja pizzaan on syntynyt alunperin...
Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...
Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan syvällisemmin luomutuotantoon...
Tänä vuonna ensimmäistä kertaa ilmestyneestä Perhekalenterista löydät yhdessä Apetitin kanssa kehitetyt herkulliset arjen kasvispitoiset...
Mieti kuinka kotitaloutesi ruokailutottumukset muuttuisivat, jos ruokakaupasta ei saisi kurpitsoja tai broileria? Nämä...