Kaikki artikkelit

Kevätleikkaukset tekevät puutarhasta kukoistavan – muista nämä 5 tärkeää vinkkiäKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Kevätleikkaukset tekevät puutarhasta kukoistavan – muista nämä 5 tärkeää vinkkiä

Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Paahdettu feta-rypälesalaatti – syksyn ihanat maut

Paahdettu feta-rypälesalaatti – syksyn ihanat maut

Tämä helppo paahdettu feta-rypälesalaatti on täynnä syksyn makuja. Suolainen fetajuusto ja makeaksi paahtuvat viinirypäleet...

Clafoutis – ranskalainen luumupannari

Clafoutis – ranskalainen luumupannari

Clafoutis – ranskalainen luumupannari on pannukakun ranskalainen esiäiti, jonka pehmeä koostumus muistuttaa vanukasta. Voit...

Syksyn helppojen ja herkullisten arkiruokien kokoelma

Syksyn helppojen ja herkullisten arkiruokien kokoelma

Kaupallinen yhteistyö: Snellman Syksy saapuu, ja arki sen mukana. Kokosimme taas artikkelin täyteen ihania...

Kotimaisten kasvisten sesonki huipentuu – aika säilöä kesän maut talteen

Kotimaisten kasvisten sesonki huipentuu – aika säilöä kesän maut talteen

Kaupallinen yhteistyö MTK / Voimaa Kasviksista Kotimaisten kasvisten sesonki on parhaimmillaan elo-lokakuussa. Esimerkiksi...

Sato – Pieni reseptilehti sesongin kasviksista

Sato – Pieni reseptilehti sesongin kasviksista

Kun lempikasviksen sesonki koittaa, yllättää se joka kerta. Miten mikään voi maistua niin hyvälle!...

Syyskuun Lähiruokapäivää juhlitaan nyt koko viikonlopun verran

Syyskuun Lähiruokapäivää juhlitaan nyt koko viikonlopun verran

Kaupallinen yhteistyö: Lähiruokapäivä Valtakunnallinen Lähiruokapäivä laajenee tänä vuonna kaksipäiväiseksi. Maaseudun ja lähiruoan ilosanomasta...

Suomen sienistä 90 % keräävät suomalaiset – puolukat ja tatit nyt ensimmäisen kerran kartalla

Suomen sienistä 90 % keräävät suomalaiset – puolukat ja tatit nyt ensimmäisen kerran kartalla

Suomen sienistä 90 % keräävät suomalaiset – puolukat ja tatit nyt ensimmäisen kerran kartalla...

Maissi-kantarellikeitto ja lipstikkaöljy – sadonkorjuuajan soppa

Maissi-kantarellikeitto ja lipstikkaöljy – sadonkorjuuajan soppa

Loppukesä on sadonkorjuun aikaa. Tuoreen maissin kotimainen sesonki alkaa elokuun puolivälissä ja kestää noin...

Tutustu kategorioihimme: