Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Uunipuolukkahillo

Uunipuolukkahillo

Uunihillot ovat todellista slow foodia, joiden valmistumista kannattaa odottaa kärsivällisesti. Pitkään hauduttamalla silmät sirriin...

Kelta- ja raitajuuri

Kelta- ja raitajuuri

Kelta- ja raitajuuri kuuluvat samaan ryhmään tutun punajuuren kanssa. Beta vulgaris -kasviksia ovat puna-,...

Puolukkaremmit

Puolukkaremmit

Jos olet hammaskiillettä sulattavien kirpeiden herkkujen perään, tässä sinulle terveellisempi vaihtoehto. Luonnostaan hapan puolukka...

Pihlajanmarjatoffee

Pihlajanmarjatoffee

Hapan pihlajanmarja ja makea toffee muodostavat täynnä makua olevan parin syksyisessä herkussa. Mitä kauemmin...

Palsternakka

Palsternakka

Palsternakka (Pastinaca sativa) muistuttaa ulkonäöltään sukulaiskasviaan porkkanaa. Porkkanasta poiketen palsternakan sekä kuoren että mallon...

Melkein raaka omenapiirakka

Melkein raaka omenapiirakka

Omenoista saa todella näyttävän piirakan, mikäli siihen malttaa käyttää hetken (ja vielä toisen) aikaa....

Maissi

Maissi

Maissin (Zea mays. var. saccharata) satokausi alkaa Suomessa elokuussa ja jatkuu reilun kuukauden verran....

Voi itku, sillä sipuli

Voi itku, sillä sipuli

Urheilu herättää tunteita ja aiheuttaa tunnemyrskyjä niin itse urheilijoissa, taustajoukoissa kuin katsojissakin. Voiton hurma,...

Tutustu kategorioihimme: