Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion muuttaminen värikkäämmäksi onnistuu yllättävän pienillä arkisilla nikseillä, ja tutut kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat hyvä ruokavalion kivijalka ympäri vuoden. Kaupallinen yhteistyö: Puhtaasti kotimainen Enemmän ja monipuolisesti kasviksia Uusien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan kasvikunnan tuotteita tulisi pyrkiä syömään 500–800 grammaa...
Lue artikkeliLuulitko, että kotimaiset vihannekset ovat kalliita? Totuus on muutakin kuin kilohinnan tuijottamista. Testaa tietosi...
Kuitupitoiset kerät maistuvat parhailta paahdettuina. Valkosipuliset ruusukaalit ovat houkuttelevia ja maistuvia suupaloja esimerkiksi välipalaksi....
Herkuttele makeilla taateleilla! Taivaalliset taatelipallot ovat ihania herkkuja jouluun. Vinkki: Kokeile myös täytettyjä taateleita....
Kokkaile kotimaisia varastojuureksia – uutta makua laatikoihin saat vaihtamalla lantut ja porkkanat punajuureen! Tämä...
Talvi on kotimaisten varastojuuresten juhlaa. Hitaasti hauduttamalla padassa ne muuttuvat ihanan pehmeiksi ja...
Joulupöytä kootaan kotimaisista herkuista. Kotimaiset juurekset ovat joulupöydän tuikkivia ja värikkäitä tähtiä, jotka...
Pehmeä purjomunakas pelastaa arjen kiireiden keskellä. Se on helppo ja nopea valmistaa ja maistuu...