Paistetut nuudelit saavat väriä varsiparsakaalista. Parhaan lopputuloksen takaavat kuuma wokkipannu ja herkullinen kastike. Pad thai varsiparsakaalilla on kuin thaimaalainen pyttipannu, jonne myös muut jääkaapissa lojuvat vihannekset uppoavat helposti. Vinkki: Kasvisversion saat helposti vaihtamalla katkaravut rapeiksi paistettuun tofuun ja kalakastikkeen soijakastikkeeseen. Pad thai varsiparsakaalilla Neljälle Valmistusaika: 30 min 180 g...
Lue artikkeliOkonomiyaki eli japanilainen kaalipannukakku on munakasta muistuttava suolainen pannari ja mahtava vihanneslaarin tyhjennysruoka. Rapeaksi...
Sesongissa nyt: bataatti! Mitä kaikkea ihanasta bataatista voi tehdä? Bataatti on monipuolinen ja ravitseva...
Tuhti lämmittävä kananmunacurry sopii kylmiin pakkaspäiviin. Mukavasti mausteisuutta tuovat kullankeltainen, tuore kurkuma, inkivääri ja...
Myös kirpeä kurkuma on keväällä sesongissa. Tuoretta kurkumaa käytetään inkiväärin tavoin. Kala-grillikasvisnyytit kurkuma-valkosipulivoilla kruunataan...
Tässä tulee maailman helpoin herkku, nimittäin suklaakiivit! Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun makeanhimo...
Tuoreesta inkivääristä saa tehtyä helposti ihanan lämpimän juoman! Tämä inkivääritee on ehdoton resepti, jos...
Helmikuussa herkutellaan helpoilla bataattipihveillä, joiden kylkeen tehdään mielettömän maukasta mangotzatzikia! Syvän keltaisena hehkuvan mehukkaan...
Tammikuun lopulla vietetään sipulille omistettua viikkoa. Teemaviikon tarkoituksena on muistuttaa sipulien monipuolisista käyttötavoista...