Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset ympäri vuoden? Närpiön Vihanneksen tekijöillä on iso rooli tuoda nämä herkut jokaiseen kotiin. Vastuullisuus ensiarvoista Monelle kuten myös Satokausikalenterille kotimaiset vihannekset ovat ehdottomia lautasellaan. Sinulla on oikeus tuntea vihannesten alkuperä ja tuotantomenetelmät. Osuuskunta Närpiön Vihannekselle onkin...
Lue artikkeliOnko tässä lyttypottujen haastaja? Keitä, lyttää, mausta, paista, dippaa. Näin syntyy rapeat lyttyruusukaalit. Ruusukaali...
Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...
Ravintolakokemusta Orassa kuvaillaan poikkeuksetta sanoilla paras ja poikkeuksellinen. Loputon kokeilunhalu suomalaisten raaka-aineiden kanssa on...
Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Oletko koskaan ajatellut, että myös kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat melkoisia vitamiinipommeja? Tämä talvi on haastavaa...
Tiesitkö, että ruokaa voi valmistaa myös takassa? Temppu vaatii varaavan takan, jonkin verran etukäteisvalmisteluja...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Satokausikalenterin sosiaalisen median kanavia hyödyntäen pyysimme viime kesänä teitä osallistumaan kyselyyn, jolla kartoitettiin näkemyksiä...