Nakkaa blenderiin viinin, hunajan ja jäiden kaveriksi mansikoita, mustikoita, nektariinia, vadelmia tai muita kunkin sesongin lempihedelmiä tai -marjoja ja kesän raikkain frosé on käsissäsi. Satokausi Rosé on löytänyt tiensä jo satoihin Alkoihin ympäri Suomen. Jos omastasi ei tätä grillikasvisten parasta kaveria löydy, niin laita toivetta Alkon henksulle.

Nektariini Frosé

Nektariini frose

Kesä–syyskuun aikana Espanjan ja Italian auringon kypsyttämät nektariinit ovat parhaimmillaan. Suomeen tuotaessa nektariinit ovat vielä kovia, mutta kypsytä nektariineja huoneenlämmössä pari päivää, niin käsissäsi on kesän mehevin hedelmä. Nektariini ja Satokausi Rosé frosé -juomassa vievät sinut suoraan välimeren lomatunnelmaan.

Neljälle

Halkaise kypsät nektariinit ja poista kivet. Lisää kaikki raaka-aineet blenderiin ja blendaa ainekset sekaisin.

Mansikka Frosé

mansikka frosé

Kotimaisten mansikoiden makein sesonki on heinäkuussa ja olisi suuri vääryys, jos Satokausi Rosé ei saisi heihin tutustua. Blendaamalla mansikoita, jäitä, roseeta ja halutessaan hunajaa valmistuu mansikka frosé – johon myös sinä haluat tutusta!

Neljälle

Lisää kaikki raaka-aineet blenderiin ja blendaa ainekset sekaisin.

Lue myös: Kesän parhaat salaatit ja juomasuositus.

Vadelma Frosé

vadelma frosé

Kotimainen vadelma on kuitupitoisin metsämarjamme, joka maistuu parhaalta heti tuoreeltaan. Toiseksi parhaalta se maistuu kesäisen froséen kaverina. Poimi suoraan luonnosta tai nappaa kaupan hevi-hyllyiltä kotimaisia vadelmia heinä-elokuun aikana.

Neljälle

Lisää kaikki raaka-aineet blenderiin ja blendaa ainekset sekaisin.

Mustikka Frosé

mustikka frosé

Mustikan sesonki kestää heinäkuusta aina lokakuun lopulle saakka riippuen kasvupaikasta. Jokaisenoikeudet mahdollistavat meille mustikoiden poimimisen lähestulkoon mistä vain!

Neljälle

Lisää kaikki raaka-aineet blenderiin ja blendaa ainekset sekaisin. Koristele halutessasi timjaminoksalla.

Vesimeloni Frosé

vesimeloni frosé

Valitse kooltaan suurempia vesimeloneita, sillä ne ovat kaikkein mehukkaimpia. Kypsän melonin tunnistaa haistamalla kukkaperää. Jos se ei tuoksu melonille, hedelmä ei ole kypsä. Tähän froséeseen voit käyttää myös siemenet, jotka murskaantuvat blendatessa.

Neljälle

Lisää kaikki raaka-aineet blenderiin ja blendaa ainekset sekaisin. Koristele halutessasi timjaminoksalla.

Lue myös: Lakka-mustatorvisienipitsa valkoisella pitsakastikkeella

Satokausi Rosé