Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliViikon kasvis on valloittava, kirpeä ja hurmaavan aurinkoinen tyrni. Tyrni päihittää niin puolukan kuin...
Ympäristön kannalta hyvät valinnat mahdollistuvat ja helpottuvat valitsemalla Joutsenmerkitty vaihtoehto niin kodin kulutustavararoista...
Monenmoiset juhlat tuovat iloa elämään, kun säät kylmenevät ja illat pimenevät. Parhaat tarjottavat syntyvät...
Lokakuu on juuresten juhlaa! Syksyllä keittiössä kypsyy maanläheisiä makuja ja laseihin kaadetaan sesonkiin sopivaa...
Tiesitkö, että poro on syksyn sesonkiruokaa? Pääsimme tutustumaan kotimaisen poronlihan tuotantoon ja kokosimme tähän...
Rapeaksi paistetut perunaröstit tarjoillaan tänä syksynä herkullisen sienitäytteen kera. Perunaruokien parhaimmistoon kuuluva rösti...
Satokausikalenterit vuodelle 2023 ovat ennakkotilattavissa vielä muutaman päivän ajan! Kalenterivaihtoehtoja on kolme, joten valinnanvaraa...
Pensaana kasvava marja-aronia on varsinainen terveyspommi. Se sisältää muun muassa paljon C- ja E-vitamiineja...