Kaupallinen yhteistyö: Radisson Blu Hotellit

Radisson Blu Hotellien kauniit tilat tarjoavat inspiroivat olosuhteet kaikenlaisiin kellon ympäri tapahtuviin pieniin ja suurempiinkin tilaisuuksiin, kuten vaikkapa loppusyksyn juhlahetkiin. Tapahtumassasi nautiskelet luonnollisesti sesongin ihastuttavimmista ja virkistävimmistä Brain Food -annoksista maistuvista Satokausi-kasviksista valmistettuna. Loppuvuodesta sesongin tähtinä annoksissa ilahduttavat upea punajuuri, persimon ja kurpitsa! Kurpitsat

Onnistuneita elämyksiä aina aamukokouksesta seuraavan aamun Virgin Maryyn asti!

Radisson Blu Hotellien monipuoliset ja vaikuttavat kokous- ja tapahtumatilat taipuvat moneen! Miltä kuulostaisi onnistunut kokous tyylikkäissä kokoustiloissa, tunnelmallinen illallinen eleganteilla yksityiskohdilla kauniissa juhlatilassa, rentouttava ja hyvin nukuttu yö viihtyisissä hotellihuoneissa sekä pisteenä ii:n päälle värikkään virkistävä aamupala vailla kiireen häivää? Täydelliseltä! Kotiin poistutaan varmasti innostunein mielin ja tyytyväisinä hyvää oloa tarjonneisiin makuelämyksiin.  

Tarjoiluissa noudatetaan aina kehon ja mielen hyvinvointiin tähtääviä Brain Food -ruokaperiaatteita, jotta tilaisuuden vieraat pysyvät mieleltään ja keholtaan virkeinä mihin kellonaikaan tahansa. Kauniit tarjoilut kukoistavat upeilla väreillään ja sesonginmukaiset kasvikset ilahduttavat runsaalla läsnäolollaan kaikilla aterioilla. 

Radisson Blu

”Asiakkaan onnistunut kokemus palkitsee ja ilahduttaa.”

Radisson Blu Royal -hotellin palvelupäällikkö Tiia-Mari Savolainen kertoo, että häntä inspiroi työssään asiakkailta saatu positiivinen palaute. ”Asiakkaan onnistunut kokemus palkitsee ja ilahduttaa suuresti. Saamme jatkuvasti hyvää palautetta maukkaasta ja energisoivasta ruoasta ja siitä, miten kaikki järjestelyt ovat sujuneet mainiosti. Monet asiakkaat myös palaavat meille aina uudestaan ja uudestaan. Se on meille palkinto hyvin tehdystä työstä,” Tiia-Mari jatkaa hymyssä suin. 

Tiia-Marin mukaan asiakkaita miellyttää se, että kokoustarjoilut ovat raikkaita, valikoima on runsas ja annokset eivät ole liian tuhteja. ”Saamme myös paljon kiitosta siitä, miten hyvin olemme huomioineet esimerkiksi vegaaniset vaihtoehdot tarjoiluissa. Asiakkaamme myös ilahtuvat Satokausi-kasvisten huomioimisesta menuissa. Siitä minusta onkin ihanaa kertoa asiakkaille.” 

Sesongin sankarit juhlavasti pöytään tarjoiltuna. 

Sesongin kirkkaimmat tähdet kurpitsat, persimon ja punajuuri ovat nautiskeltavissa loppuvuoden Radisson Blu Hotellien juhlavissa illallisannoksissa. Miltä kuulostaisi alkuruoaksi herkullista sokerisuolattua lohta pikkelöidyllä punajuurella ja tillikreemillä. Pääruoaksi tarjolla on suussa sulavan mureaa pippuripihviä, paahdettua samettista myskikurpitsaa, vihreitä papuja, paahdettuja terttutomaatteja ja palsternakka pyreetä sekä jälkiruokana silmiä hivelevän kaunis persimon crème brûlée. C’est magnifique!

Radisson Blu juhlat

Suosi nyt näitä Radisson Blu Hotelleissakin korostettuja Satokausi-herkkuja

Upean tummanpunainen voimajuures punajuuri taipuu moneksi. Monipuolisesti kivennäisaineita sisältävä punajuuri on edelleen loistava etikkapunajuurena, uunijuureksena tai perinteisen borssikeiton tähtenä, mutta se toimii hienosti jälkiruoissa, salaateissa tai vaikkapa smoothien aineksena. Punajuuren miellyttävät luontaiset sokerit ovat hyvä makupari perinteisesti valkoisille pehmeille juustoille, kuten vuohenjuustolle.

Kurpitsojen valtavasta kirjosta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Lempeän makea, pähkinäinen ja samettinen myskikurpitsa muistuttaa muodoiltaan kookasta päärynää. Myskikurpitsa antaa ruokiin ihanasti makua ja väriä! Käytöltään se on varsin monipuolinen ja soveltuu niin makeisiin kuin suolaisiinkin herkkuihin. Kurpitsan siemeniäkään ei kannata heittää pois, vaan ne voi paahtaa mahtavan rouskuviksi herkuiksi esimerkiksi sosekeiton päälle. 

Rakkaalle lapselle on monta nimeä, sillä persimonit tulevat Espanjasta, kakit Kiinasta ja Japanista sekä sharonit Israelista. Kaikki ne ovat siis saman hedelmän eri lajikkeita. Makean mehukkaan persimonin voit popsia poskeen kypsänä ja pestynä, vaikka ihan sellaisenaan. Ihastuttavasti se sopii salaatin ainekseksi, jälkiruoan makeuttajaksi ja koristajaksi tai hyvien juustojen seuraksi tarjottimelle. Persimonissa on runsaasti kuitua ja A-vitamiinia!

Radisson Blu juhlat

Vastuullinen Brain Food -kokouskonsepti on saatavilla kaikissa Helsingin, Espoon, Turun, Tampereen sekä Oulun Radisson Blu Hotelleissa. Brain Food -konsepti on toteutettavissa yhtä lailla pienelle työtiimille kuin suurellekin kokousporukalle. Varaa oma Brain Food -kokouselämyksesi täältä!