Kaikki artikkelit

Aamiaisgreipit – valoisien kevätaamujen piristysKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Aamiaisgreipit – valoisien kevätaamujen piristys

Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta.  Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Sesonkiherkku: Ruusukaali

Sesonkiherkku: Ruusukaali

Syksyiset ilmat viilenevät ja tuovat tullessaan ensimmäiset yöpakkaset – on ruusukaalin aika loistaa.  Ruusukaali...

Luomujuureksista syntyy satokauden herkullisin juuresgratiini

Luomujuureksista syntyy satokauden herkullisin juuresgratiini

Maukas vaihtoehto perinteisille kermaperunoille syntyy satokauden luomujuureksista. Syksyn sadonkorjuuta korjataan paraikaa ja herkulliset...

Ongi kalojen sesongit Satokausikalenterista

Ongi kalojen sesongit Satokausikalenterista

Pyydystimme kotimaiset kalat sekä yleisimmät tuontituotteet Satokausikalenterin sivuille, sillä myös kaloilla on vaihtuvat sesongit. Vain...

Mausteinen kolmen kurpitsan pastavuoka on sesonkiruokaa parhaimmillaan!

Mausteinen kolmen kurpitsan pastavuoka on sesonkiruokaa parhaimmillaan!

Kaupallinen yhteistyö: Winestate Myskikurpitsaa, spagettikurpitsaa, hokkaidoa ja jättikurpitsaa – kurpitsakausi käy kuumana ja...

Loppusyksyn lohduttavimmat ruokahetket ammennetaan Ahvenanmaalta – Sipsinachot ja omena-juuressosekeitto kohottavat leffaillan tai pikkujoulut

Loppusyksyn lohduttavimmat ruokahetket ammennetaan Ahvenanmaalta – Sipsinachot ja omena-juuressosekeitto kohottavat leffaillan tai pikkujoulut

Tätä hetkeä olemme koko vuoden odottaneet. Ahvenanmaan sadonkorjuu on saavuttanut huippunsa. Kotimaisen omenasadon kerrotaan...

Karpalolimonadi, kurpitsapikkeli ja sienibruschetat – näillä lisukkeilla saat valmisruoasta vieläkin herkullisempaa!

Karpalolimonadi, kurpitsapikkeli ja sienibruschetat – näillä lisukkeilla saat valmisruoasta vieläkin herkullisempaa!

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Aina ei ole aikaa hääriä kauha kädessä keittiössä ja tehdä...

Kotimaiset hedelmät – omena ja päärynä 

Kotimaiset hedelmät – omena ja päärynä 

Vaikka hedelmistä tulee usein mieleen tropiikin lämpö ja leppeässä tuulessa heiluvat hedelmäpuut, myös meillä...

Lokakuussa lautaselta löytyy lehtikaalia ja omenaa – nyt kokataan chorizo-lehtikaaliquesadilloja ja omena-pekonisalsaa!

Lokakuussa lautaselta löytyy lehtikaalia ja omenaa – nyt kokataan chorizo-lehtikaaliquesadilloja ja omena-pekonisalsaa!

Kotimaisten kasvisten sesonki jatkuu! Vaikka mittari välillä sukeltaa syksyisten säiden myötä pakkasen puolelle,...

Tutustu kategorioihimme: