Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliSyksyiset ilmat viilenevät ja tuovat tullessaan ensimmäiset yöpakkaset – on ruusukaalin aika loistaa. Ruusukaali...
Maukas vaihtoehto perinteisille kermaperunoille syntyy satokauden luomujuureksista. Syksyn sadonkorjuuta korjataan paraikaa ja herkulliset...
Pyydystimme kotimaiset kalat sekä yleisimmät tuontituotteet Satokausikalenterin sivuille, sillä myös kaloilla on vaihtuvat sesongit. Vain...
Kaupallinen yhteistyö: Winestate Myskikurpitsaa, spagettikurpitsaa, hokkaidoa ja jättikurpitsaa – kurpitsakausi käy kuumana ja...
Tätä hetkeä olemme koko vuoden odottaneet. Ahvenanmaan sadonkorjuu on saavuttanut huippunsa. Kotimaisen omenasadon kerrotaan...
Kaupallinen yhteistyö: Apetit Aina ei ole aikaa hääriä kauha kädessä keittiössä ja tehdä...
Vaikka hedelmistä tulee usein mieleen tropiikin lämpö ja leppeässä tuulessa heiluvat hedelmäpuut, myös meillä...
Kotimaisten kasvisten sesonki jatkuu! Vaikka mittari välillä sukeltaa syksyisten säiden myötä pakkasen puolelle,...