Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliJos keittiön kaapista löytyvät vain perinteiset suola, pippuri ja pizzamauste, niin tämän tietopaketin jälkeen...
Syksyn aikana olemme sukeltaneet metsään hakemaan hyvää oloa ja perehtyneet luonnon sekä oman...
Tyrnijuustokakku on kauniin oranssi ylistys kirpeälle tyrnille, makealle valkosuklaalle ja ihanan happamalle tuorejuustolle....
Tortillalasagne ottaa kopin arjen haasteista ja rientää apuun, kun nälkä on suurin. Isoon...
Oletko koskaan pohtinut, että myös soijapavulla on sesonki? Soijapapu on yksivuotinen hernekasviensukuun kuuluva...
Kuinka usein sinä syöt kalaa? Kaksi kertaa viikossa on monille tuttu neuvo, mutta vain...
Luonnossa liikkumiseen kuuluvat jokamiehenoikeudet ovat monelle tutut, jos eivät vielä niin voit kurkata...
Syksy on lohturuokien kulta-aikaa. Vielä on saatavilla ihania tuoreita kotimaisia raaka-aineita, mutta kokkailut alkavat...