Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliVuoden ensimmäiset kuukaudet ovat talvijuuresten aikaa. Seuraavaa kotimaista kasvukautta odotellessa voi juuresten hyödyntämisen ohella...
Marinoitua punasipulia, mehukasta punakaalia, tirskahtelevia talviomenoita ja pitkään uunissa muhinutta kotimaista possunlihaa. Kun lisäät...
Helmikuussa sesongin fenkoli upotetaan savukalan, perunan sekä keittokasvisten kanssa samaan seljankakylpyyn. Kalasopalla herkuttelun jälkeen...
Poikkeuksellinen vuosi veti ruokakaupan myynnin jyrkkään nousuun. Eniten kasvoi vihannesten myynti. Lihatuotteista eniten kasvoi...
Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula ja Satokausikalenterin virallinen viiniasiantuntija Master of Wine Tuomas Meriluoto listasivat...
Rapeat kalapuikot maistuvat niin muksuille kuin meille aikuisillekin, mutta kouluruokaloiden kestosuosikissa on muutakin hyvää...
Kukapa ei rakastaisi uuniperunoita!? Tuttu ja turvallinen pottu puetaan tammikuussa uusiin tamineisiin, kun...
Viisi ympäristöystävällistä joululahjaa Tavaran valmistaminen kuluttaa aina luonnonvaroja ja tuottaa päästöjä. Usein ihmisillä myös...