Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliSyksyllä maistuvat kotimaiset omenat ja kirpsakat marjat. Yhdistimme omppujen ja marjojen makumaailman tässä...
Kotimaiset hedelmät, omena, päärynä ja luumu tarjoavat makua ja monipuolisuutta ruokapöytään. Nyt tutustutaan yleisimpiin...
Kaupallinen yhteistyö Bimi® Edellisessä artikkelissa päivitimme makumuistot 2020-luvulle suomalaisen uutuskasvis Bimi®-parsakaalin avulla. Ennen tämän artikkelin...
Joko olet käynyt syksyisellä metsäretkellä? Metsään kannattaa lähteä vaikkei marja- tai sienisaalis olisikaan...
Suomalaisen ruoantuotannon ymmärtäminen auttaa meitä arvostamaan sitä entistä enemmän. Pääsimme vierailemaan Järvikylän kasvihuoneisiin katsomaan...
Suomalaiset tunnetusti rakastavat perunaa. Syömme perunaa niin arkena kuin juhlanakin, useimmat jopa joka päivä....
Mausteinen bulgursalaatti on oivallinen tarjottava juhlissa ja brunssilla, mutta se toimii mainiosti myös...
Peruna on taas muodissa eikä ihme, onhan suomalaisen perunan maku aivan omaa luokkaansa! FREX-perunat...