Nokkonen – erittäin ravinteikas villiyrtti! Nokkosen sesonki on huhti- ja toukokuussa ja sitä kannattaakin hyödyntää kotikeittiöissä. Nokkos-teeleivät valmistuvat nopeasti ja helposti sekä maistuvat herkullisilta. Nokkos-teeleivät 8 palaa 1 l nokkosia 3 dl vehnäjauhoja 2 dl kaurahiutaleita 2 tl leivinjauhetta ¾ tl suolaa 2 dl kaurajuomaa ½ dl rypsiöljyä ...
Lue artikkeliPorkkanakakkua aamiaiseksi? Kyllä, kuulit oikein! Tämä hieman erilainen porkkanakakkuresepti sopii erinomaisesti vaikka aamiaiseksi. Tarvitset...
Puutarhan syystyöt eivät suinkaan lopu sadonkorjuuseen! 🥕 Syksyllä puutarhassa on tärkeää suorittaa muutamia toimenpiteitä,...
Puolukkaremmit pelastavat, kun makeanhimo iskee! Sesongin kirpeistä puolukoista valmistuu herkullinen luonnon oma karkki. Kurkkaa...
Kuutioi kurpitsa pikkeliksi! Kurpitsapikkeli on nopea ja herkullinen versio perinteisestä kurpitsasäilykkeestä. Upota kuutioitu kurpitsa...
Syksyiset sienibruschetat! Satokausi-keittiössä valmistuu sesongin sienistä ja rapeakuorisesta patongista ihanan maukkaat sienibruschetat. Sienibruschetat...
Tässä simppelissä yhden vuoan ruoassa kurpitsa hautuu uunissa meheväksi lämmittävien mausteiden kanssa. Voit kokeilla...
Syksyn klassikkojälkkäri on entistäkin ihanampi, kun uuniomenat saavat kaverikseen kuuman itse keitetyn suolakinuskin. Hapokkaat...
Sesongin karpaloista syntyy reippaan raikas karpalolimonadi. Keitä saman tien suurempi satsi siirappia, säilytä jääkaapissa...