Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliUusi kouluvuosi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja välipalojen merkitys kasvaa, kun loma loppuu....
Jippii, koulut alkoivat taas ja arki lähtee rullaamaan omalla painollaan. Pienet koululaiset kaipaavat...
Piimä on taas trendikästä, niin jano- sekä ruokajuomana, kuin ruoanlaitossa ja leivonnassakin. Kehittelimme...
Turkulaiset Riikka ja Wiivi tuovat Satokausi-saitille juurevaa puutarhurin näkökulmaa. Käsittelyssä ovat niin puutarha, keittiö...
Pääsimme viime viikolla Apetitin matkassa retkelle Säkylässä sijaitsevalle Räpin koetilalle. Saimme maistella eri...
Takapihojen tutut marjapuskat pullistelevat tällä hetkellä eri värisistä herukoista ja karviaisista. Ne kannattaa...
Mustikka on tänä vuonna ihastuttavan aikaisessa, metsistä ja toreilta löytää kotimaista mustikkaa jo...
Turkulaiset puutarhurit Wiivi ja Riikka tuovat Satokausikalenterin blogiin tietoa ruoan kasvattamisesta ja vinkkejä kotipuutarhaan....