Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...
Lue artikkeliSyksyiset sienibruschetat! Satokausi-keittiössä valmistuu sesongin sienistä ja rapeakuorisesta patongista ihanan maukkaat sienibruschetat. Sienibruschetat...
Tässä simppelissä yhden vuoan ruoassa kurpitsa hautuu uunissa meheväksi lämmittävien mausteiden kanssa. Voit kokeilla...
Syksyn klassikkojälkkäri on entistäkin ihanampi, kun uuniomenat saavat kaverikseen kuuman itse keitetyn suolakinuskin. Hapokkaat...
Sesongin karpaloista syntyy reippaan raikas karpalolimonadi. Keitä saman tien suurempi satsi siirappia, säilytä jääkaapissa...
Vaivattomasti valmistuva uunifetapasta pelastaa arki-illan ruokakaaokselta, ja pastan perusversio maistuu vieläkin paremmalta, kun...
Kalpene sardiini! Sisilian silakat ja juuripersiljamuusi -annos saa inspiraationsa perinteisestä sisilialaisesta sardiiniruoasta. Kalafileet täytetään...
Sesongin mukainen syöminen ei ole vain trendi – se tuo monipuolisuutta ruokavalioon, säästää rahaa...
Syksyn myötä puutarha täyttyy mullan, kosteuden ja lakastuvien kasvien tuoksuilla. Nyt on...