Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKävimme Helsinki Cupin aikaan Töölössä jakamassa 3000 pussia kotimaisia kasviksia pelaajille, vanhemmille ja...
Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista junioreiden jalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu vuosittain yli 20 000...
Pizza maistuu aina, myös kesällä! Näyttävä pizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla,...
Kesä on täynnä elämyksellisiä matkoja Suomen suvessa. Olipa kyseessä tuttu reittivalinta mökkimaisemiin, uuden paikan...
Tätä tomaattia on odotettu! Närpiön Vihanneksen uutuus on aromaattinen San Marzano tomaatti, joka...
Kauan odotettu kotimaisten mansikoiden sesonki on täällä! Nappaa tästä postauksestamme parhaat vinkkimme sadon...
Kesäkuun Satokausi-kasvista, terttutomaatti pääsee loistamaan kesäklassikkosalaatissa! Terttutomaatit ovat kuin luotuja caprese-salaattiin, sillä niissä jos...
Grilliruokien sesonki on juuri nyt kuumimmillaan! Grillikausi on suomalaisille rakas, grillien äärelle on...