Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKesällä ruokakin maistuu paremmalta pihalla! Ja mikä olisikaan lapsille mieluisampaa pöperöä, kuin kotigrillissä valmistetut...
Tänä kesänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Burgeri on parhaimmillaan kesällä, kun sekä sämpylät, että täytteet voi käyttää grillin kautta. Meiltä...
Vuoden kuumin kakkusesonki on täällä, samoin kuin kauan odotettu persikoiden aika. Kehittelimme helpon,...
Kuinka hurmata vieraat ja viedä kielen mukana mennessään myös silmät, nenä ja korvat? Valmistamalla...
Me täällä Satokausikalenterilla olemme hurjan ihastuneita Vönerin® uutuustuotteeseen, Vöner Not Kot Kotiin™. Not...
Kevät ja kesä on erilaisten retkien aikaa ja kaikkihan sen tietää: retkellä tärkeintä...
Helppo retiisisalsa syntyy muutamasta raaka-aineesta ja sopii mainiosti violetista maissista valmistettujen maissilastujen kanssa pikkupurtavaksi.