Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion muuttaminen värikkäämmäksi onnistuu yllättävän pienillä arkisilla nikseillä, ja tutut kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat hyvä ruokavalion kivijalka ympäri vuoden. Kaupallinen yhteistyö: Puhtaasti kotimainen Enemmän ja monipuolisesti kasviksia Uusien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan kasvikunnan tuotteita tulisi pyrkiä syömään 500–800 grammaa...
Lue artikkeliRoseekausi on paras kausi. Helmeilevä ja täydellisen vaaleanpunainen Chavin Coteaux d’Aix en Provence...
Kaipaatko helppoa tarjottavaa kesän juhliin tai ihan vain piristystä arki-iltoihin? Tässä on kaksi...
Suolaista vai makeaa? Makuasioista ei kannata kiistellä, mutta kumpaa tahansa kannatatkaan, mansikka on aina...
Oletko tullut ajatelleeksi, että Lahden seutu maisemareitteineen ja palkittuine kohteineen on erinomainen matkailukohde, jossa...
Kun mielesi tekee maukasta katuruokaa, poimi ostoskoriin muhkea munakoiso, pari paprikaa sekä pussillisen punasipulia...
Uusi sovellus, Satokausi®-kartta, auttaa löytämään marjat ja sienet kaikkialta Suomesta. Sovelluksen avulla kuka tahansa...
Heinäkuussa herkutellaan makeilla kotimaisilla tomaateilla. Kuuman kesäpäivän kylmä keitto valmistuu kypsistä tomaateista ja manteleista....
Mansikka-ruusuhillo ja mökkikakku – ei kesää ilman mansikoita ja makeaa kakkua! Tämän täydellisen mökkikakun...