Nokkonen – erittäin ravinteikas villiyrtti! Nokkosen sesonki on huhti- ja toukokuussa ja sitä kannattaakin hyödyntää kotikeittiöissä. Nokkos-teeleivät valmistuvat nopeasti ja helposti sekä maistuvat herkullisilta. Nokkos-teeleivät 8 palaa 1 l nokkosia 3 dl vehnäjauhoja 2 dl kaurahiutaleita 2 tl leivinjauhetta ¾ tl suolaa 2 dl kaurajuomaa ½ dl rypsiöljyä ...
Lue artikkeliSuomi on marjojen ystävien paratiisi, täynnä herkullisia ja terveellisiä luonnon antimia. Nyt on aika...
Äkkiseltään luulisi, että kasvisten tunnistaminen on lasten leikkiä! Kaikki kasviskaverit eivät kuitenkaan aina ole...
Kasvisten lisääminen ruokavalioon kannattaa monesta syystä. Terveyden lisäksi kasvisten suosiminen tukee ympäristöä, ja sesongin...
Rouskukastike on parasta syysruokaa. Lempeän pippuriset rouskut ovat yksi syksyn satoisimmista sienistä. Ne maistuvat...
Tämä helppo paahdettu feta-rypälesalaatti on täynnä syksyn makuja. Suolainen fetajuusto ja makeaksi paahtuvat viinirypäleet...
Clafoutis – ranskalainen luumupannari on pannukakun ranskalainen esiäiti, jonka pehmeä koostumus muistuttaa vanukasta. Voit...
Kaupallinen yhteistyö: Snellman Syksy saapuu, ja arki sen mukana. Kokosimme taas artikkelin täyteen ihania...
Kaupallinen yhteistyö MTK / Voimaa Kasviksista Kotimaisten kasvisten sesonki on parhaimmillaan elo-lokakuussa. Esimerkiksi...