Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliSatokausi-ajattelu valloittaa Suomea ja meillä on ilo kertoa, että sesonginmukaisia kasviksia saa nyt myös...
Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan myös syvällisemmin luomutuotantoon...
Tärkkelyspitoinen bataatti on monipuolinen raaka-aine, joka tykkää lämpimästä. Kokeile rohkeasti myös violettia tai valkoista bataattia.
Eksoottiset hedelmät ovat parhaimmillaan juuri nyt ja ne tuovat kaivatun henkäyksen lämpöä keskitalven...
Kotimaiset juurekset ovat olennainen osa sesonkiruokailua myös talvella. Varastoinnista huolimatta juuresten ympäristövaikutukset ovat maltilliset...
Tiesitkö, että suomalaisten kuidunsaanti jää alle suositellun saantimäärän? Satokauden kasvikset yhdistettynä laadukkaaseen leipään ovat...
Satokausikalenteri ♥ Valio Luomu Tästä alkaa Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan...
Viime vuosina ruokapuheeseen on pompannut mukaan FODMAP-ruokavalio, joka on vatsa- ja suolistovaivoihin suunniteltu erityisruokavalio....