Raikkaat, mehevät ja rouskuvat kasvikset kuuluvat ehdottomasti kesän ruokapöytään – ja mikä parasta, ne voivat olla 100 % kotimaisia. Jos mielit vihanneksia, jotka ovat aina tuoreita, maukkaita, kotimaisia ja tasalaatuisia: valitse ylpeydellä kotimainen vaihtoehto: Närpiön Vihannes! Tämän artikkelin vinkeillä kokkaus on helppoa, herkullista ja kotimaista. Närpiön Vihannes kasvattaa...
Lue artikkeliToukokuun toinen Satokausi-kasvis on kaikille tuttu paprika kaikkine värivariaatioineen. Mahtuupa mukaan myös suippoversiokin. Paprikat...
Hedelmillä, paahdetulla mantelilla tai suklaalla kuorrutetut muffinssit maistuvat suklaisen tai pähkinäisen alkuperämaakahvin kaverina –...
Raikas ja rapsakka retiisi on varma merkki lähestyvästä kesästä. Retiisin kirpakkuus ihastuttaa, mutta makua saa pehmennettyä vaikka grillaamalla tai paahtamalla retiisit.
Karhunvatukkainen murupiirakka saa modernin twistin kookoskastikkeesta! Piirakan kaveriksi sopii vivahteikas ja mausteinen alkuperämaakahvi. Tämä...
Kesän kynnyksellä maistuu mehevät amerikkalaistyyppiset hedelmäpannarit, jotka kuorrutetaan sesongin punaisilla marjoilla. Kaveriksi sopii hedelmäinen...
Perinteistä vappupiknikkiä vietetään ensi viikolla. Vaikka olisit jättänyt evässuunnittelut viime tippaan, niin ei mitään...
Tänä keväänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Kaupallinen yhteistyö: E.Ahlström Kotimainen juhlasesonki alkaa keväällä. Se on ihana asia, koska rakastamme hyviä...