Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliHaluaisitko syödä yhä kasvispainotteisemmin ja Satokausia noudattaen? Ainostaan hevi-osaston tuorekasviksiin ei tarvitse suinkaan tyytyä,...
Tammikuun Satokausi-kasvikset punakaali, sweetie ja appelsiini ovat olleet jo tarkemmassa esittelyssä ja nyt aika...
Vielä yksi terveellinen resepti välipalalle! Tällä viikolla olemme julkaisseet lasten makuun sopivia reseptejä toteutettuna...
Terveellisten välipalojen postaussarja jatkuu! Tällä viikolla olemme julkaisseet lasten makuun sopivia reseptejä toteutettuna yhdessä Vaasanin...
Tämä viikko on omistettu terveellisille välipaloille! Katso Vaasanin kanssa yhdessä toteutetut reseptit: Lohikeitto lohileipänä...
Terveellisten välipalojen juttusarja jatkuu! Vaasan Snäkki -minileivän väliin on kerätty jo lohikeiton, pinaattilettujen ja...
Oletko ehtinyt jo tutustua meidän juttusarjaan terveellisistä välipaloista? Yhdessä Vaasanin kanssa toteutettu reseptisarja pureutuu...
Veriappelsiinien kauan odotettu sesonki on täällä! Koska sesonki kestää vain pari kuukautta, kannattaa näistä...