Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKoululaisten lempiruokakyselyssä on yksi klassikkoruoka, joka päätyy aina Top 10 -listalle ruokatrendien muuttumisesta huolimatta...
Mietitkö sinäkin päivittäin lapsesi ruokavaliota? Tästä alkaa meidän yhdessä Vaasanin kanssa toteutettu seitsemän reseptin...
Tammikuu on sitrusten aikaa ja kolmas tämän kuukauden Satokausi-kasvis onkin kaikkien tuttu, appelsiini. Nämä...
On aika tammikuun toisen Satokausi-kasviksen esittelylle ja vuorossa on monille ehkä vielä tuntemattomaksi jäänyt...
Tammikuu alkaa keveästi punakaalin merkeissä, joka on yksi kolmesta tämän kuukauden Satokausi-kasviksesta. Punakaalin lisäksi...
Satokausikalenterin missiona on kasvisten kulutuksen lisääminen ja monipuolistaminen. Liiketoimintana on omien kustannustuotteiden myynti sekä...
Tänä vuonna olemme yhdessä onnistuneet nostamaan jo kesäkurpitsa ja ruusukaali valokeilaan ja räjäyttäneet myyntitilastot....
Tiesitkö, että Suomen pientaloissa on käytössä 1,3 miljoonaa polttopuulla toimivaa tulisijaa? Takkaa käytetään yleensä...