Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat talvijuuresten aikaa. Seuraavaa kotimaista kasvukautta odotellessa voi juuresten hyödyntämisen ohella...
Marinoitua punasipulia, mehukasta punakaalia, tirskahtelevia talviomenoita ja pitkään uunissa muhinutta kotimaista possunlihaa. Kun lisäät...
Helmikuussa sesongin fenkoli upotetaan savukalan, perunan sekä keittokasvisten kanssa samaan seljankakylpyyn. Kalasopalla herkuttelun jälkeen...
Rapeat kalapuikot maistuvat niin muksuille kuin meille aikuisillekin, mutta kouluruokaloiden kestosuosikissa on muutakin hyvää...
Kukapa ei rakastaisi uuniperunoita!? Tuttu ja turvallinen pottu puetaan tammikuussa uusiin tamineisiin, kun...
Marraskuun toisena sunnuntaina hemmotellaan iskää, faijaa, isukkia, pappaa, ukkia, isoisää ja vaaria –...
Syksyllä maistuu mausteinen ruoka, eikä mausteiden käyttöä kannata pelätä lapsiperheissäkään. Valmistimme sesongin ihanasta...
Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...