Kasvistieto

Kasvistieto

Miksi munakkaan pitäisi olla suolainen?

Miksi munakkaan pitäisi olla suolainen?

Emme ole aikaisemmin julkaisseet sesonkireseptejä, mutta teemme tällä kertaa poikkeuksen . Olemme tykästyneet makeisiin...

Syömme yllättävän vähän juureksia

Syömme yllättävän vähän juureksia

4.12. vietetään ”Osta työtä Suomeen” -päivää. Kotimaisten juuresten suosio on ollut viime vuosina nousussa....

Saivartelua sitruksista

Saivartelua sitruksista

Pikkusitrukset ovat tällä hetkellä sesongissa. Keskivertosuomalainen syö vuosittain hieman yli 50 kiloa hedelmiä. Tästä...

Parasta juuri nyt: Piparjuuri

Parasta juuri nyt: Piparjuuri

Suomessa kasvaa paljon kasviksia joiden käyttö on nykyään jäänyt harmittavan vähälle. Yksi niistä on...

Parasta juuri nyt: Maa-artisokka

Parasta juuri nyt: Maa-artisokka

Maa-artisokkaa on viljelty Suomen Turussa jo 1600-luvulla. Nimestään huolimatta se ei ole sukua artisokalle,...

Näin valitset kypsän persimonin

Näin valitset kypsän persimonin

Viime syksynä persimonit saapuivat toden teolla kotimaisiin ruokakauppoihin. Ne ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren...

Satokausikalenterin ja K-Supermarket Postitalon yhteistyö jatkuu

Satokausikalenterin ja K-Supermarket Postitalon yhteistyö jatkuu

Toteutimme viime keväänä suuren suosion saavuttaneen Sesonkikassi -konseptin kokeilun K-Supermarket Postitalossa. Kiireistämme johtuen emme...

Urheilija suosii sesonkia

Urheilija suosii sesonkia

Vapaaottelija Marcus Vänttinen ei ole tehnyt “pupujen kanssa sopimusta, etteivät he lainaa hänen polkupyöräänsä”....

Tutustu kategorioihimme: