Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Punaviinikastikkeen maustamiseen käytetään usein ainoastaan porkkanaa ja sipulia. Satokausi-keittiössä enemmän on kuitenkin enemmän, joten...
Kajottikurpitsa eli vihannespäärynä on vihreä, päärynää muistuttava kurpitsa, jossa on erittäin mieto maku. Ruoanvalmistuksessa...
Maa-artisokka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa muiden juuresten rinnalla, vaikka kyseistä kasvista on...
Klassikot pysyvät trendikkäinä syystä. Sinisimpukat valkoviinissä on kuin tehty lokakuiseen, kosteaan syysiltaan. Aterian valmistaminen...
Juuripersilja muistuttaa ulkomuodoltaan palsternakkaa. Mutta tiedätkö jo, miltä juuripersilja maistuu? Juuripersiljan maussa on nimensä...
Lehtikaali iski suomalaisten sydämiin rytinällä vuonna 2013 eikä suosio ole sen jälkeen hiipunut. Lehtikaali...